Vedete

Ce spune Jojo despre al treilea copil? "Sunt cea mai fericită!"

Ce spune Jojo despre al treilea copil? "Sunt cea mai fericită!"

Încă de pe vremea filmărilor la "Asia Express", Cătălina Grama şi-a exprimat dorinţa de-a mai avea un copil cu Paul Ipate.

Ei bine, actriţa n-a renunţat la acest gând, dar pentru un copil e nevoie de doi. Şi, din câte ne lasă să înţelegem în cel mai recent mesaj postat pe conturile sale de socializare, Paul Ipate încă nu e hotărât să-şi mărească familia.

O fotografie cu Jojo, în care aceasta îşi ţine mâna pe burtică, le-a dat de gândit fanilor săi, care însă au primit următorul răspuns de la vedetă:

"Nu mă ţin de burtă pentru că avem un anunţ de făcut, ci pur şi simplu îmi sprijineam mâna pe fustă.😊 Pare că sunt gravidă, dar nu sunt. Nu s-a hotărât încă @paulipate. Independent de al treilea sau al patrulea copil, pe care probabil că nu o să-i avem niciodată, sunt cea mai fericită că în lumea asta ciudată am aterizat cumva alături de tine, Paul!💙 Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!", scrie Cătălina Grama pe contul de Instagram.

Acest "probabil că n-o să-i avem niciodată" trădează părerea de rău a actriţei, care are deja acasă doi copii frumoşi, pe Achim şi pe Zora.

Până la alte noutăţi, cuplul Cătălina Grama-Paul Ipate e ocupat cu mutarea în casă nouă, un proiect care iată că, după luni de "travaliu", a devenit realitate.

Modifică Setările