News

Ce spune Lidia Buble despre zvonurile legate de noul său iubit. Este prima declaraţie a artistei

Ce spune Lidia Buble despre zvonurile legate de noul său iubit. Este prima declaraţie a artistei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prima reacţie a Lidiei Buble după zvonurile că Harlys Becerra este noul său iubit.

De la despărţirea de Răzvan Simion, Lidia nu a mai fost văzută alături de un bărbat. Între timp, matinalul partener al lui Dani Oţil are iarăşi o relaţie serioasă şi asumată, dar în jurul Lidiei planează multe speculaţii.

Asta şi pentru că pe pagina sa de socializare a postat multe imagini în care apare în Ibiza cu Harlys Becerra, un actor cubanez în vârstă de 37 de ani. El este cunoscut pentru apariţii în mai multe seriale, cum ar fi în Vis a Vis de pe Netflix, şi filme spaniole, însă şi în diverse videoclipuri.

Aflată într-un moment când a stat şi s-a ocupat de pagina sa de Instagram, a organizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri, la care apelează multe vedete pentru a creşte reach-ul paginii personale.

Asaltată de întrebări legate de presupusa sa relaţie nouă de iubire, iată ce a declarat Lidia: „Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble fanilor.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările