News

Ce spune Macaulay Culkin despre relaţia cu fina lui, Paris Jackson?

Ce spune Macaulay Culkin despre relaţia cu fina lui, Paris Jackson?

Fostul actor copil devenit faimos odată cu seria Singur Acasă şi ajuns acum la 37 de ani, are o relaţie dubios de apropiată cu fina lui, Paris Jackson, de 19 ani. Paris şi Macaulay După ce fiica lui Michael Jackson a apărut deseori în imagini postate pe Instagram în compania naşului Macaulay Culkin, mulţi s-au întrebat dacă între cei doi n-ar fi mai mult decât o prietenie. Până la urmă, cei doi au mers până acolo şi şi-au făcut şi tatuaje identice...

Într-un interviu acordat la începutul acestei săptămâni, actorul de 37 de ani a fost întrebat, bineînţeles, şi despre relaţia cu Paris, pe care el a descris-o ca fiind o fată înaltă, frumoasă şi deşteaptă.

"Vă avertizez, sunt foarte protector când vine vorba despre ea, aşa că aveţi grijă! O iubesc foarte mult", a mărtuirisit acesta.

Cât despre tatăl fetei, Regele Pop Michael Jackson, Macaulay Culkin a declarat că acesta a fost cel mai bun prieten al său pentru o lungă perioadă de timp. 

Nu ştim dacă declaraţia actorului despre Paris Jackson sperie pe cineva, pentru simplu motiv că moştenitoarea Jackson nu se află, deocamdată, într-o relaţie.

Modifică Setările