News

Ce spune Mădălin Ionescu despre Cristina Şişcanu, la nouă ani de la nuntă

Ce spune Mădălin Ionescu despre Cristina Şişcanu, la nouă ani de la nuntă

Au reuşit să depăşească toate obstacolele, chiar dacă viaţa i-a supus la multe probe şi ieri au bifat nouă ani de la nuntă.

În stilul său caracteristic, Mădălin Ionescu i-a mulţumit soţiei sale pentru povestea pe care o trăiesc. “Nimic nu zboară mai repede decât timpul! Important e că sufletele atinse de iubire rămân tinere şi efervescente.Cristina Şişcanu, te iubesc enorm şi îţi multumesc pentru dăruirea, bucuria, tandreţea şi pasiunea pe care mi le-ai oferit cu atâta generozitate!”

Cristina a recunoscut întotdeauna că are un soţ minunat. „Cea mai dificilă etapă a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Am avut parte de susţinerea lui Mădălin. M-a înţeles, mi-a dat sfaturi. Am ajuns şi la psiholog, am făcut şedinţe de psihoterapie, m-am rugat foarte mult. Am reuşit într-un final să depăşesc acel moment, dar am învăţat o lecţie foarte importantă: Poţi să faci lucrurile cu aceeaşi pasiune, profesional vorbind, dar mult mai echilibrat, nu să te epuizezi emoţional”, mărturisea Şişcanu pentru OK!

Modifică Setările