News

Ce spune Nick Cannon despre căsnicia cu Mariah Carey?

de admin

Zvonul că Mariah Carey şi Nick Cannon divorţează a făcut înconjurul lumii, vinovat fiind, se pare, Nick, care ar fi înşelat-o pe artistă cu o tânără de 23 de ani. Care este adevărul? Nick dă replica în faţa acestor acuzaţii...

Pe nume Jasmin Sanders, tânăra de 23 de ani ar fi amanta lui Nick din luna iulie, domnul Cannon susţinând-o deja financiar. Cei doi au şi fost văzuţi împreună la un eveniment, iar gesturile lor tandre dădea de gol relaţia dintre ei. Dacă ar fi să dăm crezare acestor bârfe, lucrurile n-ar fi deloc pe roze în regatul lui Mariah. "Nick va depune în curând actele de divorţ. A rezistat mai mult decât ar fi crezut cineva. Mariah e foarte supărată, dar ea trăieşte într-o lume fantezistă", a declarat o sursă din anturajul lor pentru revista americană "Us Weekly". Prietenii spun că ea întotdeauna l-a bănuit de infidelitate când era plecat de acasă cu treburi. "Stătea singură acasă şi-l suna pe Nick de 100 de ori pe zi. Cred că i-a ajuns. Iar la vremea aceea, el îi era fidel.".

De partea cealaltă, împricinatul răspunde pe Twitter, confirmând divorţul dar şi iubirea lui pentru Mariah. "În aceste momente dificile, vreau să le cer tuturor oamenilor civilizaţi să-mi respecte familia şi acest proces prin care vom trece. Ceea ce mă înfuriază cel mai tare e să aud că oamenii o denigrează pe Mariah. Eu voi fi întotdeauna îndatorat pentru că m-a binecuvântat cu copiii pe care mi i-a dăruit. O voi iubi mereu necondiţionat pentru asta şi pentru multe altele. Mariah e o mamă minunată şi am încredere deplină în ea. O iubesc pe Mariah şi asta nu se va schimba niciodată. Iar dacă presa vrea să mă portretizeze ca tipul cel rău, sunt OK cu asta. Dar e nedrept să târască şi oameni inocenţi în ecuaţie. Ceilalţi oameni au vieţi, familii şi cariere şi pentru ca presa să-i denigreze în aşa hal este urât şi ilegal!".

Foto: WENN