News

Ce spune Paris Jackson despre acuzele aduse tatălui său?

Ce spune Paris Jackson despre acuzele aduse tatălui său?

Documentarul, în care doi bărbaţi povestesc că au fost abuzaţi de Michael Jackson, a fost făcut public săptămâna aceasta. Fiica regretatului pop-star a fost cea mai afectată de aceste declaraţii.

Paris Jackson, singura fiică a lui Michael Jackson, s-a arătat extrem de îngrijorată de apariţia acestui documentar. Potrivit prietenilor ei, Paris spune că documentarul ”Leaving Neverland” i-ar putea ruina cariera ei de actriţă, dat fiind faptul că producătorii de film ar ocoli-o.

A jucat într-un film anul trecut, dar crede că documentarul a speriat deja regizorii din cauza acuzelor de abuz aduse tatălui ei. Totul se reduce la marketing. Grija e că orice film în care ar părea n-ar avea succes din cauza faptului că oamenii ar vedea-o doar ca pe fiica celui care a abuzat minori. Vrea să joace în filme, dar ştie că asta i-ar putea afecta planurile”, spune o sursă.

În martie 2017, Paris şi-a făcut debutul actoricesc în serialul ”Star”, produs de Fox. Ea i-a dat naştere pe micile ecrane lui Rachel Wallace, un social media expert. Un an mai târziu, Paris a avut o apariţie şi în comedia ”The Space Between”.

Modifică Setările