Vedete

Ce spune Silviu Prigoană despre relaţia Adrianei Bahmuţeanu cu grecul Nikolaos Papadopoulos: "Viaţa nu e făcută doar din necaz. Nu poţi să suferi mereu"

Ce spune Silviu Prigoană despre relaţia  Adrianei Bahmuţeanu cu grecul Nikolaos Papadopoulos:  "Viaţa nu e făcută doar din necaz. Nu poţi să suferi mereu"

După ani de războaie, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au îngropat neînţelegerile din trecut. Omul de afaceri are doar cuvinte de laudă la adresa Adrianei şi speră că aceasta şi-a găsit fericirea lângă grecul Nikolaos Papadopoulos.

"Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit", a spus Silviu. Prigoană la emisiunea prezentată de Cristi Brancu pe Facebook. : "Nu ştiu nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu. În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu".

Adriana a păstrat mult timp tăcerea asupra relaţiei pe care o trăia. “Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva. Mama îl cunoaşte, râd de amândoi că nu se înţeleg, ea nu ştie engleză. Îi place cum cântă. Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”, povestea Adriana Bahmuţeanu pentru Click.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările