Gossip

Ce spune victima agresorului sexual Stephen Collins?

de admin

Imaginea actorului cunoscut din serialul "Al şaptelea cer", în rolul preotului Eric Camden, s-a prăbuşit în octombrie, când au ieşit la o iveală nişte înregistrări care îi dezvăluie înclinaţiile de pedofil. Iată ce spune acum una dintre victimele sale

Stephen Collins şi-a arătat adevărata faţă de monstru fără voia lui, atunci când s-au scurs în presă o serie de înregistrări din 2012, din timpul şedinţelor de terapie conjugală la care mergea cu soţia Faye Grant – înregistrări în cursul cărora Stephen recunoaşte că a avut un comportament sexual nepotrivit cu cel puţin trei minore în timpul anilor ’70. Collins a mărturisit atunci că s-a dezbrăcat în faţa unei fetiţe de 11 ani, încercând s-o convingă să-i atingă membrul erect.

Fetiţa de atunci este azi o doamnă respectabilă, la 50 şi ceva de ani, care a dorit să-şi păstreze anonimatul. TMZ a aflat, însă, de la apropiaţii ei ce s-a întâmplat de la izbucnirea scandalului. "Collins minimalizează totul. N-a fost doar o atingere spontană nepotrivită. Acea agresiune l-a făcut să ejaculeze. Iar faptul că el spune acum că n-a vrut să-şi ceară scuze public pentru a nu mai redeschide răni vechi n-are niciun sens", a spus femeia unui apropiat. Ea a depus o declaraţie la poliţia din New York, declanşând astfel o investigaţie, care nu prea are, însă, şanse să ducă la pedepsirea lui Stephen, dat fiind timpul scurs de atunci.

"De ce nu donează o parte din venitul lui unei organizaţii în beneficiul copiilor abuzaţi, dacă e chinuit de remuşcări? Şi ar trebui ca măcar să-şi ceară iertare în faţa victimelor", a mai spus femeia care nu crede că Stephen a abuzat doar trei fetiţe, aşa cum reiese din acele înregistrări. Ea e convinsă că sunt mai multe persoane afectate. Culmea este că înregistrările care l-au dat în vileag au fost făcute în secret chiar de soţia lui Collins şi păstrate ca armă pentru procedura de divorţ aflată acum în derulare.

Foto: WENN