Meghan & Harry

Ce spunea Cressida Bonas, fosta iubită a lui Harry, despre prinţ? "Este dărâmat psihic şi obsedat de sine!"

Ce spunea Cressida Bonas, fosta iubită a lui Harry, despre prinţ? "Este dărâmat psihic şi obsedat de sine!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ea a fost ultima iubită mai serioasă a lui Harry înainte ca acesta s-o cunoască pe actuala lui soţie, Meghan Markle.

Este vorba despre actriţa britanică Cressida Bonas, care l-a întâlnit pe Harry acum nouă ani, atunci când le-a făcut cunoştinţă verişoara prinţului, Eugenie. Prinţul Harry şi Cressida Bonas au făcut un cuplu timp de doi ani, apoi s-au despărţit brusc şi amiabil.

Atât de amiabil, încât Cressida a fost chiar şi la nunta prinţului cu Meghan Markle, alături de cel care i-a devenit soţ anul trecut, investitorul imobiliar Harry Wentworth-Stanley. Când cei doi s-au despărţit, s-a zvonit că actriţa nu şi-a dorit o viaţă în atenţia media, la fel ca cealaltă iubită faimoasă a prinţului, Chelsy Davy.

De fapt, ar fi vorba de mai mult de atât, conform celor scrise în cartea Battle of Brothers, despre relaţia dintre Prinţii Harry şi William: Cressida s-ar fi plâns amicilor ei că Harry are o adevărată nevroză legată de mass-media şi că acuză prezenţa paparazzilor chiar şi când aceasta nu există, de fapt.

“Cressida Bonas, ultima iubită serioasă a lui dinainte de Meghan Markle, a ajuns la concluzia că Harry este un tânăr dărâmat psihic şi obsedat de sine", scrie autorul Robert Lacey în cartea numită mai sus. 

Recent, Prinţul Harry a dezvăluit într-un interviu pentru un documentar difuzat pe Apple TV că merge la terapie de patru ani şi că îi mulţumeşte soţiei sale, Meghan Markle, că l-a ajutat să-şi înfrunte problemele. 

Comentarii

Modifică Setările