News

Ce star a devenit tată pentru prima oară, la 62 de ani?

de admin

Ce star a devenit tată pentru prima oară, la 62 de ani?

Starul care-a făcut furori cu rolul din seria “Jurassic Park”, în anii ’90, dar şi recent, cu apariţia sa în filmul “The Grand Budapest Hotel”, se bucură enorm în prezent de venirea pe lume a primului său copil, un băiat pe numele său Charlie Ocean, născut chiar de Ziua Independenţei Americii!

Situaţia este cu atât mai hilară cu cât soţia sa, fosta gimnastă Emilie Livingston, cu care s-a căsătorit în noiembrie, anul trecut, a născut primul lor băiat de Ziua Independenţei, în timp ce Jeff Goldblum – că despre actorul de 62 de ani este vorba – chiar filmează în prezent pentru filmul cu acelaşi nume: “Independence Day: Resurgence”, continuarea celui în care a jucat în 1996. O coincidenţă simpatică!

“Mi-a zis în ziua de dinainte să ne căsătorim că este însărcinată şi că e un băiat”, a mărturisit actorul (şi regizor) pentru David Letterman, în emisiunea acestuia. Iată şi prima poză cu fericita familie! Niciodată nu e prea târziu, nu? ”Suntem aşa de entuziasmaţi să împărtăşim cu voi vestea naşterii fiului nostru, Charlie Ocean Goldblum, născut pe 4 iulie, de Ziua Independenţei”, a scris starul pe Facebook, alături de o fotografie cu Emilie, în vârstă de numai 32 de ani – cu 30 de ani mai tânără ca soţul ei.

Este fascinant că starul din “Jurassic Park”, „The Fly” şi “Independence Day” a devenit tată pentru prima oară în viaţa sa la o vârstă destul de înaintată. Recunoaştem, totuşi, că Jeff Goldblum nici n-arată de 62 de ani, ba din contră, de multe ori a intrat în rândul bărbaţilor celebri care arată prea bine! Emilie Livingstone – cea de-a treia sa soţie după Patricia Gaul şi Geena Davis – l-a anunţat pe Goldblum că va fi tată cu o zi înainte să se căsătorească, fiind atunci gravidă în 3 luni.

Modifică Setările