Red Carpet

Ce stil vestimentar vor adopta Andra şi Mihaela Rădulescu la Românii au talent

Ce stil vestimentar vor adopta Andra şi Mihaela Rădulescu la Românii au talent

Mai este doar o săptămână până la startul sezonului şase al showului de divertisment Românii au talent! Anul acesta, surprizele se vor ţine lanţ, atât în ceea ce priveşte conţinutul emisiunii, cât şi noua formulă a juriului, dar şi schimbările stilistice ale celor două jurate, Andra şi Mihaela Rădulescu.

2 PicMonkey Collage

Începând din 19 februarie, în fiecare vineri, de la 20:30, Andra şi Mihaela Rădulescu vor putea fi admirate la masa juriului celui mai urmărit show de televiziune, Românii au talent, alături de Andi Moisescu şi Florin Călinescu.

Sezonul acesta le vom vedea pe cele două jurate schimbate din punct de vedere vestimentar, iar Dana Budeanu, stilista celor două, împreună cu echipa sa, a lucrat zile în şir la această nouă abordare, folosind creaţii proprii sau piese ale unor designeri celebri.

“În ţinutele Mihaelei vor domina modelele foarte scurte, alternate de schimbări bruşte de stil, aşa cum a fost salopeta de pilot purtată cu sandale foarte înalte. Părul Mihaelei a fost de cele mai multe ori prins, foarte young şi cool. Sezonul acesta, jurata are un vibe nou. Andra a început filmările pentru noul sezon Românii au talent la nici două luni după naştere şi a arătat senzaţional. A revenit foarte repede după sarcină şi, astfel, nu au existat restricţii în abordarea ţinutelor. O vom reîntâlni pe Andra, începând din 19 februarie, foarte feminină, cu ţinute în printuri şi culori tari. De asemenea, am ales coafuri noi şi pentru ea. Totul este schimbat şi sperăm că va surprinde plăcut. Show-ul va fi un spectacol din acest punct de vedere!”, a spus Dana Budeanu.

Ţie ce ţinută îţi place cel mai mult?

Mihaela Radulescu (4)
MIhaela Rădulescu, ţinuta 1
Mihaela Radulescu (3)
Mihaela, ţinuta 2
Mihaela Radulescu (2)
Mihaela, ţinuta 3
Andra
Andra, ţinuta 1
Andra (3)
Andra, ţinuta 2
Andra (1)
Andra, ţinuta 3
11.76%
30.72%
9.8%
23.53%
12.42%
11.76%