Royals

Ce stilată a fost Ducesa de Sussex la Polo Cup. A purtat o geantă pe care ţi-o permiţi şi tu!

Ce stilată a fost Ducesa de Sussex la Polo Cup. A purtat o geantă pe care ţi-o permiţi şi tu!

Fiecare apariţie a ei în public e un statement! Este stilată, şic, preţioasă şi... regală! La cea mai recentă apariţie, cea de la Sentebale Polo Cup, Meghan Markle şi-a însoţit soţul şi a demonstrat din nou că e una dintre cele mai stilate regalităţi! Meghan Markle, stilată şi elegantă Agenda Ducilor de Sussex nu devine mai puţin aglomerată! Săptămână de săptămână, Meghan şi Harry bifează noi apariţii, ducând la bun sfârşit nenumărate îndatoriri regale. Cea mai recentă apariţie este cea de azi, de la Sentebale Polo Cup.

Pentru această ocazie, Meghan a ales o rochie Carolina Herrera, la care a asortat pantofi nude, Aquazzura. Şi deşi outfitul ei a fost per-total extrem de reuşit, un detaliu ne-a atras atenţia: geanta. Culmea e că geanta este cel mai ieftin item din ţinuta ei: 26,93 lire sterline. Cu alte cuvinte, Ducesa de Sussex vrea să demonstreze că ”a fi stylish” nu înseamnă neapărat cheltuitul unei mici averi în magazine de lux.

Pippa a purtat prima această geantă

De altfel, această geantă a fost purtată anterior şi de sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, la o apariţie la Wimbledon.

Modifică Setările