Lifestyle

Ce superstar păstrează înrămată o bucată de gumă mestecată de Celine Dion? „E lucrul la care ţin cel mai mult!”

Ce superstar păstrează înrămată o bucată de gumă mestecată de Celine Dion? „E lucrul la care ţin cel mai mult!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

O admiră atât de mult, încât are acasă înrămată o bucată de gumă mestecată de idolul ei, Celine Dion, pe care o păstrează cu sfinţenie. Despre cine este vorba?


Despre Adele! Ea a recunoscut că o admiră pe colega ei de breaslă atât de mult, încât până şi o biată gumă de mestecat, folosită deja de vedetă, a devenit importantă pentru cântăreaţa britanică. Ce mai suvenir, nu! Totuşi de unde a făcut rost de el?


În timpul unui interviu oferit recent celor de la Vogue, în cadrul căruia a răspuns la 73 de întrebări, Adele a făcut şi uimitoarea dezvăluire. Vedeta de 33 de ani a declarat că a înrămat o bucată de gumă mestecată de Celine şi că este cel mai însemnat obiect din casa ei.


„James Corden e prieten de-al meu şi el a făcut Carpool Karaoke cu Dion. A făcut şi cu mine, dar a făcut şi cu ea... Ei, şi cum ştia că sunt un fan aşa mare al lui Celine, i-a propus să scuipe guma din gură într-un şerveţel, a înrămat-o apoi pentru mine şi mi-a oferit-o apoi în dar”, a mărturisit Adele. „Şi este cel mai de preţ lucru pe care-l am!”, a adăugat englezoaica printre rafale de râs.


Mai mult, Adele a ţinut să precizeze că o apreciază pe Dion atât de mult, încât “My Heart Will Go On”, hitul lui Celine, este coverul pe care britanica l-a cântat cel mai mult în toată cariera ei.


Dion a participat la emisiunea Carpool Karaoke în mai 2019 şi a cântat mai multe melodii cu acea ocazie - “It’s All Coming Back to Me Now”, “I Drove All Night” şi chiar “Baby Shark” - în timp ce se plimba cu Corden prin oraş.


Adele şi-a vizitat idolul în Las Vegas, când Celine susţinea unele dintre cele mai tari concerte din cariera ei, iar Dion a fost extrem de încântată de prezenţa unui asemenea fan special la unul dintre spectacolele susţinute în 2018.


„N-am putut să-mi susţin toate concertele, dar sunt extrem de încântată că Adele a venit la unul dintre ele. O iubesc atât de mult!”, a declarat încântată Celine Dion.

Foto - Profimedia

Modifică Setările