Gossip

Ce superstiţii ciudate are Jessica Simpson?

Ce superstiţii ciudate are Jessica Simpson?

Jessica Simpson a trecut de la ”a bate în lemn” la adevărate ritualuri pentru a sparge ghinionul. Potrivit unor apropiaţi, vedeta are obiceiuri dintre cele mai stranii pentru a alunga negativismul şi ghinionul din viaţa ei.

Jessica Simpson
Este o fire superstiţioasă

Un prieten apropiat de-al vedetei spune că superstiţiile vedetei au început în liceu, atunci când Jessica s-a despărţit de iubitul ei de la acea vreme din cauza unui... inel. Vedeta crede cu tărie că piatra inelului, un opal, poartă ghinion şi asta a dus la destrămarea relaţiei sale adolescentine.

Ulterior, aceasta a început să colecţioneze toate lumânările care erau puse pe torturile aniversare, în credinţa că doar aşa se împlinesc dorinţele. ”Apoi a devenit obsedată cu lumânările în care se sufla la aniversări”, povesteşte acelaşi amic.

Potrivit acestuia, Jessica păstrează încă lumânările aniversare ale soţului ei, Eric Johnson, şi ale fiilor săi, Maxwell şi Ace: ”Jessica spune că aşa ajută la îndeplinirea dorinţelor”, explică acesta.

În plus, deasupra patului, Jessica a bătut câteva potcoave pentru ca ea şi soţul ei să aibă un somn liniştitor. Asta da ciudăţenie!

Modifică Setările