Vedete

Ce test trebuie să treacă o femeie pentru a-l impresiona pe Mihai Bendeac: ”Acolo vezi cu adevărat caracterul unui om”

Ce test trebuie să treacă o femeie pentru a-l impresiona pe Mihai Bendeac: ”Acolo vezi cu adevărat caracterul unui om” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La 38 de ani, Mihai Bendeac este un bărbat cu foarte mare lipici la sexul opus, însă foarte... single. Actorul a dezvăluit testul suprem după care îşi dă seama că a întâlnit femeia potrivită.

Mihai Bendeac a avut de-a lungul timpului relaţii cu femei frumoase, multe dintre ele celebre, însă, în prezent, la cei 38 de ani ai săi, nu întrevede nicio poveste de dragoste la orizont. Când vine vorba de alegerea partenerei, actorul se ghidează după un indiciu pe cât de simplu, pe atât de grăitor. 

Mihai Bendeac

”Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoşti pe cineva, întreabă doamnele de la curăţenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni şi cred că asta ne defineşte cu adevărat”, a povestit Mihai Bendeac la Antena Stars.


Cu sinceritatea-i caracteristică, talentatul actor a mai dezvăluit vulnerabilităţile sale în relaţia cu sexul opus, recunoscând că femeie i-au dat mari dureri de cap. Dar şi de inimă... 

”Am fost extrem de afectat în relaţia cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci, eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a declarat juratul de la iUmor. 

Foto: Instagram, Antena 1

Comentarii

Modifică Setările