News

Ce-ţi rezervă astrele în perioada 14 - 26 februarie. Capricornii îşi vor găsi sufletul pereche, iar gemenii vor întâmpina câteva probleme

Ce-ţi rezervă astrele în perioada 14 - 26 februarie. Capricornii îşi vor găsi sufletul pereche, iar gemenii vor întâmpina câteva probleme

Am aflat ce-ţi rezervă astrele în perioada 14 - 26 februarie. Unele zodii au parte de veşti foarte bune, iar altele vor întâmpina şi câteva greutăţi. 

Berbec 21.03-20.04

Ai o vitalitate extraordinară în cea de-a doua jumătate a lunii. Radiezi şi eşti capabil să duci la bun sfârşit mult mai multe sarcini la birou datorită energiei tale. În plan amoros, fie că eşti singur sau în cuplu, eşti la fel de expansiv şi binedispus. Cei singuri sunt mai curajoşi ca niciodată când vine vorba de cuceriri.

Taur 21.04-21.05

Un început de primăvară plin de perspective şi elan. Dinamismul şi creativitatea voastră sunt de invidiat. Pui bazele unui business sau îţi creezi noi reguli după care să funcţionezi eficient în armonie cu ceilalţi. Dacă ai planuri să îţi schimbi casa, e un an propice schimbărilor.

Gemeni 22.05-21.06

Pentru voi, această lună nu a debutat tocmai plăcut. Vei întâmpina dificultăţi în relaţionarea la locul de muncă, dar şi în relaţia de cuplu. Trebuie să dai dovadă de diplomaţie ca să surmontezi problemele apărute, fără a-ţi afecta partenerul. Te apuci de câteva analize.

Rac 22.06-22.07

Bătălia se va duce în această perioadă pe frontul amoros. Reproşezi partenerului indiferenţa şi comoditatea şi ţi se schimbă şi ţie starea de spirit. Dacă nu reuşeşti să găseşti un echilibru, vei fi afectat şi la locul de muncă şi nu te vei putea concentra. Fii atent la sănătate!

Leu 23.07-22.08

Din punct de vedere profesional, n-ai niciun chef să ţi se spună când şi cum să faci. Simţi că nu eşti neapărat în formă, deoarece relaţia de acasă sau o problemă familială îţi provoacă foarte mult stres. Dar felul tău diplomat de a pune problema vă va ajuta să calmaţi lucrurile şi să vă calibraţi.

Fecioară 23.08-21.09

Te dedici exclusiv muncii tale, dar va apărea şi un soi de concurenţă care îţi va da bătăi de cap. Promovarea cuiva sau un nou şef s-ar putea să fie sursa neliniştilor tale. Însă ambiţia ta îşi va spune, acum, cuvântul. Tot februarie dă startul unui noi suflu amoros.

Balanţă 22.09-22.10

În ceea ce priveşte activitatea profesională, februarie debutează cu toate pânzele sus. O oportunitate extraordinară se va ivi în perioada următoare, care îţi va da un impuls pentru tot anul 2020 şi poate chiar şi o relocare.

Scorpion 23.10-21.11

Anul a debutat puţin cam debusolant pentru tine şi felul tău flamboaiant de a fi. Totul ţi se pare monoton la serviciu şi ai impresia că eşti asaltat de întrebări existenţiale, iar anturajul tău se va simţi afectat de noua ta abordare. Nu refuza sfaturile şi ia în calcul şi câteva şedinţe la psiholog sau o vacanţă, ca să îţi dai un restart.

Săgetător 22.11-20.12

Câteva probleme de sănătate se abat asupra ta, dar cel mai bun lucru e să găseşti tratamentul optim, în loc să te vaiţi atât. Schimbarea stilului de viaţă te va ajuta să te pui pe picioare, deşi ţi se pare că acum e sfârşitul lumii. O să fii ofertat în vederea mai multor colaborări, lucru care îţi va schimba starea de spirit.

Capricorn 21.12-19.01

Pentru celibatari, anul a debutat cu o rezoluţie bună: găsirea sufletului pereche. Asta este prioritatea ta şi vei face tot posibilul să îţi atingi scopul. Ideea e să nu exagerezi cu ieşirile în oraş. Eşti foarte apreciat la serviciu, iar ideile tale vor face posibilă rezolvarea unei probleme care persistă.

Vărsător 20.01-18.02

Cu tolba plină de rezoluţii, vei dori să avansezi profesional şi vei face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Spiritul tău deschis şi bătăios te va ajuta şi în domeniul amoros, cuceririle venind una după alta. Însă nimic stabil pentru acest an, căci nu asta este prioritatea ta, ci reuşita în carieră.

Peşti 19.02-20.03

Te vei simţi puţin obosit în perioada aceasta, din cauza unor probleme de sănătate. Acesta este şi motivul pentru care ai devenit şi puţin nervos la locul de muncă şi se poate lăsa cu discuţii. Dar această perioadă nu va dura mult şi te vei pune pe picioare, urmând un final de primăvară armonios.