Red Carpet

Ce ţinută spectaculoasă a purtat Angelina Jolie la o întâlnire regală. A fost mai elegantă ca oricând

Ce ţinută spectaculoasă a purtat Angelina Jolie la o întâlnire regală. A fost mai elegantă ca oricând camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În timp ce simpatizanţii regali erau preocupaţi cu mutarea subită a Ducilor de Sussex din Palatul Kensington, Angelina Jolie avea parte de o întâlnire secretă cu un membru al familiei regale britanice.

În calitate de trimis special UNHCR, Angelina Jolie s-a întâlnit cu Sophie, Contesa de Wessex, soţia celui mai mic fiu al Reginei Elisabeta. Cele două s-au găsit în cadrul unei recepţii în care s-a vorbit despre violenţa şi hărţuirea sexuală.

Pentru o întâlnire atât de importantă, Angie a ales o ţinută cu adevărat spectaculoasă. Ca de obicei, a mizat pe un outfit monocrom, cu care a impresionat! Ea a îmbrăcat o fustă albă, cloş, cu o crăpătură îndrăzneaţă, un maiou din dantelă, peste care a purtat un taior, marcat în talie de o curea lată.

Şi-a purtat părul desfăcut, pe spate, şi a optat pentru un machiaj seducător, punându-şi buzele cărnoase în evidenţă. Ce spuneţi, v-a plăcut apariţia ei?