News

Ce ţinute a schimbat Simona după triumful de la Wimbledon? A fost sexy în rochia purtată la recepţia de aseară

Ce ţinute a schimbat Simona după triumful de la Wimbledon? A fost sexy în rochia purtată la recepţia de aseară camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Simona Halep este numele de pe buzele tuturor, după victoria în faţa Serenei Williams de sâmbăta trecută, de la Wimbledon.

Ei bine, jucătoarea de tenis în vârstă de 27 de ani, care a urcat pe locul 4 în lume în urma câştigării celebrului grand slam, a fost eroina serii la cina campionilor organizată, aseară, la Londra.

Ea şi Novak Djokovic, evident, cel care a triumfat la proba de simplu masculin şi cu care Simona noastră a dansat celebrul vals al câştigătorilor. 

Dacă pe zi Simona a fost răsfăţată cu propria şedinţă foto la All England Lawn Tennis, ocazie cu care tenismana a purtat o rochie midi roşie, care i-a venit de minune, seara, Halep a fost o divă în negru.

Aceasta a purtat o superbă rochie neagră cu crăpătură amplă pe picior, cu decolteu generos şi decupaje cool la nivelul taliei. 

Totul a fost completat de minune cu o pereche de sandale cu baretă, din mărgele, în timp ce coafura şi machiajul sportivei au fost nepretenţioase.

Foto: Getty Images, Profimedia

Modifică Setările