Red Carpet

Ce ţinute au purtat vedetele la Grammy 2020. Ele s-au remarcat pe covorul roşu

Ce ţinute au purtat vedetele la Grammy 2020. Ele s-au remarcat pe covorul roşu camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

A 62-a ediţie a galei Grammy s-a desfăşurat, în noaptea de duminică spre luni, la Staples Centre din Los Angeles. Iată ce ţinute au purtat vedetele. 

Şi de data aceasta, marile celebrităţi au făcut furori la Gala Grammy 2020. Premiile au fost decernate, dar vedetele au captat toate privirile cu ţinutele spectaculoase pe care le-au purtat. Fie au îmbrăcat rochii în culori deschise, fie au optat pentru creaţii spectaculoase, în nuanţe tari, ele s-au remarcat.

Bineînţeles, au optat pentru haine create de branduri renumite la nivel interneţional, au purtat rochii de mii sau zeci de mii de euro. 

Ariana Grande - Giambattista Valli

Dua Lipa - Alexander Wang

Chrissy Teigen - Yanina Couture

Lana del Rey 

Gwen Stefani - Dolce & Gabbana

Sophie Turner - Louis Vuitton

Priyanka Chopra - Ralph & Russo Couture

Camilla Cabello - Atelier Versace

Shania Twain 

Billie Eilish - Gucci 

În vârstă de 18 ani, Billie Eilish şi-a adjudecat marile trofee, între care premiile pentru pentru cel mai bun cântec al anului, cu hitul “Bad Guy” şi premiul pentru cel mai bun debut. Intitulat „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, LP-ul său s-a impus la categoria celor mai bune albume.

Câştigătorii premiilor Grammy sunt aleşi de membrii Academiei americane de arte şi ştiinţe ale înregistrării, instituţie implicată într-un scandal după plecarea noului său director general, Deborah Dugan, pe fondul unor acuzaţii de conflict de interese în procesul de nominalizare, acuzaţii respinse de Academie. Trofeele sunt cele mai apreciate distincţii ale industriei muzicale de dincolo de Atlantic, scrie europafm.ro.

Vezi GALERIA FOTO!