Fashion

Ce ţinute va îmbrăca Sandra Mutu în ziua cea mare?

Ce ţinute va îmbrăca Sandra Mutu în ziua cea mare?

Cum nunta coincide cu botezul micuţului Tiago Adrian, Sandra are de gând să schimbe nu mai puţin de trei ţinute. De aceea, soţia lui Adrian Mutu a început deja căutările outfiturilor perfecte. Sandra Mutu şi Andra Turcanu Sandra Mutu are de gând să arate fără cusur în ziua nunţii, motiv pentru care a căutat un designer care s-o ajute să găsească soluţia perfectă pentru cerinţele sale. Aşa se face că Sandra a ajuns să lucreze cu designerul roman Andra Turcanu, creatoarea brandului Loulou. “Andra Turcanu mi-a propus 3 ţinute pentru ziua cea mare, sunt foarte încântată de tot ce s-a întâmplat la prima mea vizită în showroom-ul LOULOU, acolo unde am ales împreună materiale, mi-a arătat schiţe, chiar am şi probat câteva modele de rochii de mireasă. Sunt nerăbdătoare să ajungem la deciziile finale, să începem rochiile şi sunt sigură că va ieşi ceva extraordinar din mână Andrei pentru că ştiu că este o adevărată profesionista”, declară Sandră Mutu.

 Soţia lui Adrian Mutu a fost luată prin surprindere de prima propunere vestimentară făcută de Andra Turcanu: “I-am propus Sandrei pentru primul eveniment al zilei, pentru botez, o salopetă. Ea are stilul latino, aşa că aş vedea-o îmbrăcată cu o salopetă cu un volan aplicat, aş vedea o culoare tomnatică, dar deschisă în acelaşi timp pentru că este vorba despre botezul copilului”, explică fondatoarea LOULOU.

 “Wow, nu m-aş fi gândit, sună foarte bine, mi se pare o idée excelentă!”, a exclamat Sandra care vrea totuşi să păstreze misterul legat de rochiile de mireasă create de Andra Turcanu: “La biserică voi avea o rochie cu un aer clasic, uşor regal, iar la petrecerea de seară voi avea o rochie mult mai îndrăzneaţă, mult mai sexy, care să mă caracterizeze.”

 Designer-ul Andra Turcanu dezvăluie câteva detalii din culisele creării celor două ţinute: “Rochia pe care o va purta la cununia religioasă îi va pune în evidenţa frumuseţea şi eleganţă. Materialele pe care i le-am pregătit sunt spectaculoase, preţioase, toate sunt brodate manual, avem cristale Swarovski cusute manual, câteva zeci de mii de paiete cusute pe un singur metru de material, rochiile de gală se nasc prin multă migală şi devin adevărate bijuterii”.

 “Ador rochiile bijuterie, cu siguranţă rochia de seară va avea multe aplicaţii pe ea, chiar m-am îndrăgostit astăzi de una dintre rochiile pe care le-am probat în showroom-ul Loulou”, o completează Sandră Mutu.

Citeşte şi Adrian Mutu s-a însurat a treia oară VIDEO

Andra Turcanu a îmbrăcat şi alte femei célèbre din România. Adela Popescu, Ilinca Vandici, Nicole Cherry, Amalia Enache, Feli, Andreea ,  Eremia, Irina Rimes,  Izbasa, Andra sunt  doar câteva dintre vedetele care au purtat  ţinutele Loulou la evenimentele la care au participat.

Modifică Setările