Royals

Ce titlu regal va primi copilul Prinţului Harry cu Meghan Markle? Totul depinde de sexul pe care îl va avea!

Ce titlu regal va primi copilul Prinţului Harry cu Meghan Markle? Totul depinde de sexul pe care îl va avea!

Fiecare membru al familiei regale primeşte câte un titlu regal imediat după naştere sau pe parcursul vieţii, îar copilul Prinţului Harry cu Meghan Markle nu face rabat de la regulă.

Odată cu anunţul oficial potrivit căruia Meghan Markle este însărcinată şi urmează să nască în primăvara anului 2019, presa din întreaga lume a început să se întrebe ce titlu regal va primi urmaşul Prinţului Harry.

Primul născut al Ducilor de Sussex va primi un titlu regal în funţie de sexul pe care îl va avea. Dacă va fi băieţel, el va fi cu siguranţă duce, mai exact Duce de Dumbarton. Dacă copilul va fi fetiţă, va purta titlul de Lady Mountbatten-Windsor. Pentru a ajunge Ducesă, urmaşa Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle va trebui să se căsătorească cu un duce. 

Cu siguranţă, urmaşii Prinţului Harry şi-ai lui Meghan Markle nu vor purta titluri de prinţ sau prinţesa, decât dacă Regina Elisabeta intervine şi schimbă regulile. 

Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tron, după tatăl lui, Prinţul Harry, ceea ce înseamnă că cel care va pierde un loc în această orânduire este unchiul lui Harry, Prinţul Andrew, retrogradat pe locul opt.