Royals

Ce titluri vor purta Prinţul Harry şi Meghan Markle după căsătorie. Regina a confirmat

Ce titluri vor purta Prinţul Harry şi Meghan Markle după căsătorie. Regina a confirmat

Kensington Palace (kensingtonroyal / 21.12.2017): "Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen to release this official portrait photograph to mark their engagement. The photograph was taken by photographer @alexilubomirski earlier this week at Frogmore House, Windsor. Supplied by Instagram.com/face to face

Chiar înainte de începerea celei mai mari şi importante nunţi din an, cea a prinţului Harry cu Meghan Markle, Regina Elisabeta a confirmat şi ce titluri vor purta cei doi îndrăgostiţi imediat după căsătorie.

E o zi mare pentru Marea Britanie pentru că asistă la o altă nuntă regală importantă, cea a fiului cel mic al regretatei Diana, Prinţesa Inimilor. 19 mai 2018 va rămâne în amintirea tuturor ca ziua în care Harry a dus-o la altar pe logodnica sa, Meghan Markle, şi i-a jurat iubire veşnică.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi Ducele si Ducesa de Sussex, un titlu care nu a mai fost purtat de peste 150 de ani. Regina Elisabeta a confirmat acest lucru chiar înainte ca mirii sa participe la ceremonia religioasă la capela St. George de la Windsor. Harry a primit un ducat, cel mai înalt rang din nobilime, pentru a marca căsătoria sa cu Meghan Markle.

"Regina este încântată să îi ofere astăzi un Ducat Prinţului Henry de Wales. Titlul său va fi Alteţa Sa Regală Ducele de Sussex, Conte de Dumbarton şi Baron Kilkeel. Prinţul Harry va devenit, aşadar, Alteţa Sa Regală Ducele de Sussex, iar Doamna Meghan Markle, prin mariaj, va deveni Alteţa Sa Regală Ducesa de Sussex."