Beauty

Ce tratament estetic şi-a făcut Tania Budi înainte de Crăciun? Aşa se menţine tânără!

Ce tratament estetic şi-a făcut Tania Budi înainte de Crăciun? Aşa se menţine tânără!

Dr. Iancu Morad este cel responsabil şi pentru aspectul fizic atât de lăudat al altor vedete din showbiz, precum Tania Budi, Cătălin Botezatu ori Giulia Anghelescu.

Tania Budi, spre exemplu, îşi curăţă şi îşi hrăneşte pielea în profunzime cu Jet-Concept. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impurităţile şi celulele moarte de piele, astfel că pielea arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompaţi. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primeşte un cocktail de acid hialuronic şi vitamine care o reîmprospătează.

Apoi, Tania recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat şi îmbogăţit cu cei mai importanţi nutrienţi de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine şi acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a ţesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată şi uscată se reface pe cale naturală.

Acest procedeu este urmat inclusiv de mari vedete de peste ocean, rezultatele fiind vizibile şi admirate de public pe covorul roşu al marilor ceremonii de la Hollywood. Tratamentele sunt realizate de Dr. Iancu Morad în cadrul clinicii sale, Luxury Aesthetics din Bucureşti.