News

Ce tratament i-au recomandat medicii lui Ellie White pentru a se vindeca de coronavirus

Ce tratament i-au recomandat medicii lui Ellie White pentru a se vindeca de coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ellie White a anunţat acum ce tratament a primit din partea medicilor pentru a se vindeca de coronavirus. 

Pe data de 6 octombrie, cântăreaţa Ellie White a dezvăluit că a fost testată pozitiv cu coronavirus: "Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat şi la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 şi este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveţi grijă de voi, protejaţi-vă şi lucraţi intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai uşor peste acest virus."

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit ce simptome a avut: "M-a pus la pat pentru trei zile, cu o stare foarte urâtă, deşi eu chiar cred că am avut o formă uşoară – febră mare, până în 39 de grade, durere în piept, durere continuă de cap, durere generală de corp, senzaţie de durere la atingere (nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine câteva zile), durere de ochi, senzaţie de oboseală cronică şi cu o formă uşoară de tuse. Nu mi-a dat nimeni bani să spun că am Covid! Nici măcar DSP-ul nu ne-a sunat să ne spună ce să facem în această situaţie! Aş putea să mă plimb liberă pe unde am chef, poate să mă întâlnesc faţă în faţă cu niste Einsteni de pe pagina mea de Facebook, să le dau şi lor puţină <<minciuna>> şi nimeni nu mi-ar zice nimic. Dar bunul simţ şi simţul civic mă împiedică să fac asta, aşa că ne-am baricadat toţi patru în casă, până trece perioada de carantinare"

Ellie White nu s-a ferit şi a dezvăluit tratamentul recomandat de medici împotriva coronavirusului. Este vorba despre mai multe pastile: "Şi pentru că mulţi m-aţi întrebat care e tratamentul pe care l-am primit, o să va las o lista mai jos deşi, sfatul meu este să luaţi legătură cu medicul vostru de famile, aşa cum am făcut şi noi. În cazul în care va simţiţi puţîn mai rău decât la cea mai grea gripă pe care aţi avut-o vreodată, sunaţi la 112! La noi nu a fost cazul de spital, pentru că nu am avut o formă gravă, probabil datorită şi alimentaţiei sănătoase.  Probabil. Nu ştiu. Pot doar să sper că asta a fost cauza. În fine. Astea sunt medicamentele primite de noi : Azitrox ( antibiotic ), Paracetamol ( simplu, nu sinus! ), Aspirina şi Decasept. În afară de astea, noi am mai luat : miere de pin cu lăptişor de matcă, sirop de cătină cu miere, biosept ( pastile pentru adulţi ), sirop de imunitate, echinaceea ( pastile şi ceai ), vitamina C liposomala ( se absoarbe în proporţie de 90% in organism faţă de vit C normală – pastile, sirop sau pastile dizolvabile ), calciu cu vitamina D, ceai de tei, muşeţel, antigripal, mentă, spirulină, ginseng ( pastile ), lămâie şi uleiuri Doterra."

Foto: Facebook

Modifică Setările