Vedete

Ce tratamente fac vedetele ca să arate perfect de Sărbători

Ce tratamente fac vedetele ca să arate perfect de Sărbători camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Pregătirile de Sărbători au intrat în linie dreaptă şi, pe lângă cumpărăturile şi decoraţiunile aferente perioadei, doamnele au grijă să arate cât mai bine de Crăciun şi Revelion.

Vedete cunoscute din showbiz apelează la tratamente faciale şi corproale de ultimă generaţie la centrele Silhouette din Bucureşti pentru a arăta impecabil cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fie că au nevoie de curăţare profesională a tenului, de hidratare intensă ori de proceduri antirid ori de slăbit, celebrităţile se lasă pe mâinile pricepute ale specialiştilor şi au încredere în rezutatele tehnologiilor viitorului.

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu a făcut zilele trecute un tratament de curăţare de lux Academie. Acesta asigură purifierea în profunzime a tenului, realizată prin demachiere, gomaj, sterilizare cu înaltă frecvenţă, aplicarea unei fiole Academie specifice, aleasă de specialist în funcţie de starea tenului din momentul respectiv, masaj, aplicarea unei măşti calmante şi a unei creme adecvate. Apoi, pentru o hidratare perfectă a tenului, care asigură un machiaj stabil şi durabil, Adelina a ales tratamentul Superhidratare cu masca colagen Academie care ofera redensifiere, fermitate si suplete pielii, tenul fiind vizibil mai fresh şi mai luminos.

Albertina Ionescu

Albertina Ionescu a ales să îşi remodeleze corpul cu procedura de endermologie LPG Alliance. Este vorba de un tratament de remodelare corporală, complet neinvaziv, care se axează pe procedee naturale de stimulare mecanică a pielii 100% naturală.  Acesta activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime şi pentru tratarea pielii lăsate, în timp ce respectă complet ecologia pielii şi a corpului. Elimină grăsimea localizată, roduce colagen natural, elastină şi acid hialuronic.

Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat. În acest mod se pot slăbi peste 5 cm în talie, celulita este redusă cu 67%, iar silueta este mai fermă cu până la 71%.

Daiana Anghel 

Renumită în mediul online ca o cunoscătoare a industriei de înfrumuseţare, Daiana Anghel a ales să urmeze la Silhouette cea mai nouă procedură de microneedling cu radiofecvenţă dublu fracţionată. Este voreba de Vivace, tratamentul medical ce redă conturul feţei, estompează ridurile, tratează acneea şi cicatricile postacneice şi minimizează porii oferind tenului un aspect sănătos, de porţelan.  

Preţul unui tratament Vivace este de 1800 lei, în luna decembrie existând o ofertă avantajoasă – 1880 lei incluzând bonus un tratament Vivace pentru conturul ochilor şi un serum Universkin H (www.silhouette.ro) 

Carmen Brumă

Carmen Brumă a ales Aquapure, tratamentul hidrofacial 4 în 1, o soluţie profesională de a elimina efectele poluării urbane asupra tenului său.  

„Aquapure este unul dintre tratamentele mele preferate de la Silhouette pentru că îmbină curăţarea, hidratarea şi liftingul într-o şedinta de 40-45 de minute, foarte plăcută şi relaxantă . Poţi să-l faci chiar şi în pauza de prânz. Este un tratament hidrofacial 4 în 1 care curăţă profesional pielea, fără să o agreseze, elimină excesul de sebum şi problemele pe care pielea le poate avea într-un mediu poluant. Este minunat în special acum, înainte de sărbători, şi pe parcursul iernii când tenul nostru are de suferit”, declară Carmen Brumă. 

Aquapure include tratamente de dermoabraziune, care vizează tonusul neuniform al pielii, porii sufocaţi, excesul de sebum, pielea deshidratată, liniile fine şi ridurile. Acesta exfoliază, controlează sebumul şi măreste producţia de colagen pentru a lăsa pielea curată, refăcuta, mai strălucitoare. Tratamentul se adreseaza pielii lipsite de fermitate, dar şi pielii grase, cu acnee, celei sensibile, şi cu hiperpigmentare.

Pentru efecte complete şi de durată, specialiştii Silhouette recomandă un tratament pe săptămână într-o cură de 4 sau 10 şedinţe, în funcţie de necesităţile pielii. 

Comentarii