Agenda

Ce trebuie să ştiţi despre cumpărarea unei maşini de spălat

Ce trebuie să ştiţi despre cumpărarea unei maşini de spălat

Pentru a vă ajuta să găsiţi cea mai bună maşină de spălat pentru dvs., acest articol vă va răspunde la toate întrebările dvs. dificile.

Ce factori sunt important de luat în considerare, înainte să cumpăraţi o maşină de spălat?

● Evaluaţi-vă nevoile de spălat şi câte încărcături de rufe spălaţi pe săptămână. Dacă aveţi o familie numeroasă sau dacă planificaţi o familie în viitorul apropiat, luaţi în considerare o maşină de spălat care să poată rezista la sarcini mari. Dimensiunile interioare mai mari vă vor oferi mai multă flexibilitate şi pot manipula şi articole de uz casnic supradimensionate, cum ar fi plăpumi şi saci de dormit.

● Dacă purtaţi o mulţime de ţesături delicate, luaţi în considerare o maşină cu cicluri care simulează spălarea mâinilor.

● Dacă spălaţi o mulţime de articole grele, o maşină care oferă o centrifugare extinsă (pentru a extrage apa de pe prosoape şi plăpumi) şi cicluri suplimentare de clătire (pentru clătirea excesului de detergent) este excelentă.

● Aveţi adesea haine foarte murdare, cum ar fi uniformele sportive? O maşină care oferă cicluri de spălare mai lungi le va curăţa. În schimb, dacă aveţi numai articole de îmbrăcăminte uşor murdare, o maşină de spălat cu opţiune de spălare rapidă poate fi cea mai bună pentru dvs.

● Cât timp vă veţi păstra maşina de spălat? O cumpăraţi pentru o casă pe care o veţi vinde în câţiva ani? Dacă da, este posibil să nu doriţi să cheltuiţi prea mult pentru o maşină de spălat.

● Cât spaţiu aveţi? Maşinile independente au o lăţime cuprinsă între 60 şi 70 cm; 70 cm este cea mai populară dimensiune. Maşinile cu încărcare frontală mai mari de astăzi pot fi stivuite cu un uscător asortat deasupra. Deci, dacă aveţi spaţiu pe înălţime, puteţi integra două aparate de dimensiuni mari în baia dvs. în loc de una singură.

● Unde veţi instala maşina de spălat? Dacă cumpăraţi un model cu încărcare superioară şi îl lipiţi de un perete, este posibil să nu doriţi un capac cu deschidere laterală, deoarece ar putea să lovească peretele de fiecare dată când este deschis.

● Dacă aveţi copii care practică o mulţime de sporturi, verificaţi modelele cu cicluri de presomorizare şi cele cu setări de temperatură care ajustează automat amestecul de apă caldă şi rece, astfel încât apa să nu fie prea rece - este posibil ca detergentul sub formă de pulbere să nu se dizolve complet, iar petele dure să nu iasă.

Care este cel mai bun mod de a evalua capacitatea cuvei?

Cele mai multe maşini de spălat au dimensiuni de la aproximativ 2,45 metri cubi până la 3,3 metri cubi. Nu încercaţi să comparaţi numerele sau terminologia din industrie pentru capacitatea cuvei. Producătorii folosesc metode diferite pentru a calcula dimensiunea cuvei şi o varietate de termeni, cum ar fi „extra-mare”, „super-capacitate” şi „super-capacitate plus”.

Există elemente de siguranţă în maşinile de spălat?

Da. Deşi toate maşinile încetează să se rotească în timpul ciclului de centrifugare, când capacul este deschis, unele au încuietori de siguranţă. Această caracteristică împiedică copiii să deschidă capacul în timpul ciclului de centrifugare.

Care sunt avantajele şi dezavantajele cadranelor vs. butoanelor vs. ecranelor touch?

Fără îndoială, comenzile touchpadului sunt proiectate mai elegant şi sunt mai uşor de curăţat decât cadranele şi butoanele - deşi curăţarea maşinilor de rufe nu este o problemă dificilă. Avantajul real al achiziţionării unui model cu control electronic cu touchpad este că vă oferă feedback instantaneu, cu pictograme, citiri ale ciclului de timp şi lumini care pot fi văzute din întreaga cameră.

Ce ar trebui să ştiu despre livrare şi instalare?

Înainte de a cumpăra o maşină de spălat haine, gândiţi-vă la modul în care va fi instalată. Vreţi ca vechea maşină de spălat să fie ridicată? Cine va fi acasă pentru a accepta livrarea maşinii de spălat? Trebuie să vă luaţi o zi liberă de la serviciu, deoarece locul de unde l-aţi cumpărat nu livrează în weekend? Şi dacă intenţionaţi să instalaţi maşina de spălat într-un subsol, asiguraţi-vă că aţi măsurat intrarea pentru a vă asigura că unitatea se potriveşte în casa dvs.

Comentarii

Modifică Setările