Royals

Ce truc folosea Prinţesa Diana pentru a-i face pe copiii ei să zâmbească atunci când li se făceau poze?

Ce truc folosea Prinţesa Diana pentru a-i face pe copiii ei să zâmbească atunci când li se făceau poze?

Admirând familia frumoasă a Ducilor de Cambridge şi felicitarea lor de Crăciun - în care apar cei trei copii ai Prinţului William şi ai lui Kate Middleton - nu putem să nu ne amintim de Lady Diana şi de fotografiile minunate pe care le-a făcut ea cu cei doi fii ai ei. Dar oare cum de reuşea să-i facă să stea cuminţi la şedinţele foto făcute la palat?

Am admirat cu toţii felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge, în care i-am putut vedea pe toţi cei trei copii ai Prinţului William şi ai lui Kate Middleton. Nu ştiu cum de au reuşit să stea cuminţi toţi cei trei copii regali – Prinţii George şi Louis şi Prinţesa Charlotte – însă iată că fotograful a reuşit să le atragă tuturor atenţia sau, cine ştie?!, poate Kate are o metodă anume de a-i face pe micuţi să stea nemişcaţi o clipă, atât cât a fost necesar ca fotograful să facă poza.

Prinţesa Diana cu siguranţă că avea trucurile ei pentru astfel de momente. Pentru că şi pe vremea ei exista obligaţia ca familia regală să facă portrete oficiale din când în când. Iar, când copiii ei erau mici, devenea întreaga şedinţă foto un chin, aşa cum sunt toate shooting-urile cu prichindei. Asta până în momentul în care Lady Di s-a gândit la un mic truc care să facă întreaga şedinţă foto absolut suportabilă. Ce anume făcea ea?

Aducea câteva dintre jucăriile preferate ale copiilor ei la şedinţa foto. Şi reuşea să le distragă atenţia cu ele, astfel încât totul să decurgă fără plânsete, neastâmpăr, crize şi lacrimi. De fapt, în câteva dintre fotografiile oficiale ale familiei regale britanice chiar se zăresc, în cadru, jucăriile cu care îi păcălea Prinţesa Diana, dar asta nu făcea decât să adauge autenticitate şi farmec instantaneelor realizate în copilăria Prinţilor William şi Harry.    

E limpede că William – care este, la rândul lui, părinte – a avut de unde învăţa cum să se comporte cu copiii, iar Harry – care urmează şi el să devină tată – va fi şi el un părinte priceput pentru bebeluşul lui. Deja dă semne că ştie cum să se comporte cu copiii!

fotot - Getty Images, Anwar Hussein

Modifică Setările