News

“Ce trucuri aţi folosit ca să vă ţineţi soţul acasă?” Sofia Vicoveanca se destăinuie

“Ce trucuri aţi folosit ca să vă ţineţi soţul acasă?” Sofia Vicoveanca se destăinuie

Astăzi, în cea de-a treia zi de Paşte, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un interviu eveniment, în ton cu marea sărbătoare. La “40 de întrebări cu Denise Rifai” vine de această dată Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoarea Bucovinei!  

Vom putea urmări un interviu emoţionant cu una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară românească. În cei peste 60 de ani de carieră muzicală, Sofia Vicoveanca şi-a alcătuit un repertoriu variat, reuşind să adune adevărate “nestemate” din fiecare moment important din viaţa omului şi, în acelaşi timp, prin intermediul cântecelor sale încărcate de frumuseţe, va aduce mai aproape Bucovina sufletelor noastre. 

Povestea de viaţă a îndrăgitei artiste este cu totul aparte, fiind presărată cu întâmplări care i-au schimbat radical cursul vieţii, modelându-i  talentul şi insuflându-i dragostea pentru folclor. În cadrul interviului, Sofia Vicoveanca va face mărturisiri în premieră despre perioada copilăriei, umbrită de greutăţi, despre iubire, legături de familie,  dar şi despre cariera artistică strălucitoare, care nu a fost ferită de obstacole. 

“V-a salvat cântecul de la sărăcie?”, “V-aţi temut vreodată că vă veţi pierde vocea definitiv?”, “Ce trucuri aţi folosit ca să va ţineţi soţul acasă?”, “Cum e să iubeşti nebuneşte?”, “De ce vă este greu să spuneţi <te iubesc>?”, “Sunteţi dependentă de Facebook?”, “Mai are folclorul românesc viitor?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Sofiei Vicoveanca în ediţia de marţi a emisiunii, 4 mai,  “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

 

Comentarii

Modifică Setările