Vedete

Ce vedetă a apărut la un eveniment cu păr la subraţ şi pe picioare?

Ce vedetă a apărut la un eveniment cu păr la subraţ şi pe picioare?

Ţinuta pe care a ales-o ieri seară a fost neinspirată nu doar stilistic, ci şi funcţional – fiindcă a lăsat la vedere un păr de toată frumuseţea la axilă

Aflată la Sherman Oaks, la o vizionare a noului ei thriller, I Still See You, actriţa de 20 de ani a dezamăgit cu apariţia sa – pentru care a avut timp să aleagă mai multe lanţuri, lănţişoare şi inele, în schimb nu s-a epilat la subraţ.

Şi tot ieri, Bella Thorne, căci despre ea este vorba, a apărut la o altă vizionare a aceleiaşi pelicule în Culver City, de data aceasta purtând o fustă care a lăsat la vedere picioarele sale frumoase, dar… la fel de neepilate. Judecând după ansamblul ales, am putea crede că Bella încearcă cu disperare să atragă atenţia adoptând stilul din anii 80 al Madonnei – la pachet cu ideea de a nu te epila, cu care a scandalizat recent şi Madonna. Nu e prima dată, însă, când Bella apare pe covorul roşu neepilată - un curent la care a aderat şi fiica lui Michael Jackson, Paris.

Filmat în Canada, filmul lansat de ea aseară se petrece într-o lume post-apocaliptică bântuită de fantome. În film, mai joacă Sara Thompson and Richard Harmon.

Fost star Disney Channell, Bella este o figură a Hollywoodului care, la doar 20 de ani, nu şi-a găsit calea – nici în carieră, nici stilistic. La începutul acestui an, Thorne a mărturisit că a afost abuzată sexual de când are primele amintiri şi până la vârsta de 14 ani.

Modifică Setările