News

Ce vedetă a primit cadou o carte a lui Klaus Iohannis?

Ce vedetă a primit cadou o carte a lui Klaus Iohannis?

Preşedintele nou ales al României şi-a însuşit rolul imediat şi în forţă, reuşind să câştige de partea sa un public numeros, de votanţi, cititori ai noii sale biografii şi chiar membrii ai Casei Regale. Iată pe cine a mai “sedus” cu o simplă dedicaţie.


Klaus Iohannis bate toate recordurile de popularitate în rândul politicienilor români şi chiar europeni. După milionul de fani câştigat pe pagina de socializare, noul preşedinte al României se dovedeşte a fi extrem de abil în a-şi atrage de partea sa personalităţi la fel de populare.

După prânzul regal luat la Palatul Elisabeta, la invitaţia Regelui Mihai I, Klaus Iohannis a fugit la Romexpo, la Gaudeamus, unde şi-a lansat biografia, “Pas cu pas”. Cititorii au sosit într-un număr atât de mare, încât autorul a fost nevoit să stea “peste program” pentru a satisface toate cererile de autografe.

„Le mulţumesc miilor de oameni care au venit ieri la lansarea mea de la târgul de carte Gaudeamus 2014. Am fost profund mişcat de acest val de simpatie. Le sunt recunoscător pentru efortul pe care l-au făcut şi pentru încrederea neştirbită“, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

„Vreau să vă asigur pe toţi că această carte va avea şi o a doua ediţie, completată şi adăugită. Voi lucra în curând, după învestire, la un capitol distinct în care voi vorbi despre oamenii pe care i-am întâlnit în aceste luni şi care mi-au transmis gândurile lor, despre speranţa României lucrului bine făcut, despre încredere şi despre această poveste de succes care a fost campania mea pentru prezidenţiale. Voi vorbi despre cum, pas cu pas, ne-am luat ţara înapoi!“, a mai transmis el.

Însă, în afară de volumele semnate la târgul de carte, Iohannis a pregătit câteva exemplare semnate pe care le-a făcut cadou unor personlităţi de calibru. Unul dintre volume a ajuns la Andreea Esca, care a postat imediat o fotografie însoţită de un mesaj de mulţumire: „Domnule Preşedinte, vă mulţumesc pentru această plăcută surpriză!“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările