Fashion

Ce vedetă s-a prezentat cu aceste sandale pe covorul roşu?

Ce vedetă s-a prezentat cu aceste sandale pe covorul roşu?

Los Angeles, CA - Celebrities attend the 3rd Annual InStyle Awards at The Getty Center in Los Angeles, California. Pictured: Selena Gomez BACKGRID USA 23 OCTOBER 2017 BYLINE MUST READ: Image Press / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Este o împătimită a fashion-ului, aşa că e de înţeles de ce reuşeşte, de fiecare dată când apare pe covorul roşu, să surprindă cu alegerea vestimentară. De data aceasta, încălţările au fost cele care au atras privirile tuturor celor din jur! O prezenţă super sexy! Selena Gomez, căci despre ea e vorba, adoră să fie în pas cu moda şi nu ratează niciun trend care crede că i se potriveşte, fie că e vorba de unul în materie de fashion, fie că vorbim despre unul de beauty. A reuşit să ne surprindă astfel, ieri, când s-a prezentat la un eveniment oficial din Los Angeles.

Acolo, Selena a purtat o superbă rochie neagră, extrem de sexy, care i-a pus în evidenţă atât decolteul, cât şi picioarele extrem de lungi. Iar în picioare a mizat pe o pereche de sandale sofisticate, care au atras privirile tuturor graţie tocurilor deosebite. Nouă ne place, vouă?

foto: Hepta

Modifică Setările