News

Ce vedete de la noi au aceste tatuaje?

Ce vedete de la noi au aceste tatuaje?

Îşi etalează cu mândrie desenele de pe trup, care au, pentru ele, o semnificaţie aparte. Ce simbolizează aceste tatuaje şi, mai ales, cine a ales să le afişeze în văzul lumii?

Adelina Pestriţu

Aţi ghicit! Cea care se mândreşte cu aceste tatuaje este nimeni alta decât Adelina Pestriţu, vedeta TV care şi-a făcut primul desen pe trup în urmă cu nu mai puţin de 10 ani, iar de atunci a tot adăugat diverse simboluri sau înscrisuri. “Povestea tatuajelor mele a început timid în anul 2007, în Ibiza, când acest fenomen nu prinsese amploare în România, în rândul femeilor. Astfel, plină de entuziasm, mi-am făcut primul tatuaj, un semn chinezesc”, a scris pe blogul ei cea care a mai adăugat de atunci cel puţin 10 astfel de desene.

Pe şold are scris “Love is my secret”, iar pe piciorul stâng are trei steluţe, însă cel mai important dintre toate este cel din centrul abdomenului, care reprezintă Hamsa sau mâna Fatimei.

Pe pagina ei de Facebook şi pe blog, Adelina postează diverse instantanee cu ea, astfel încât tatuajele şi forma fizică de invidiat să fie cât mai vizibile. Adevărul e că şi avem ce admira!...

Modifică Setările