News

Ce vedete câştigă cei mai mulţi bani... post-mortem!

de admin

Viaţa e, pentru unele persoane, atât de supraestimată! Când intri în lumea hollywoodului şi a celebrităţii, nu scapi de ea nici după moarte. Ba mai mult, sunt atâtea iconuri artistice care s-au impus cu succesul lor la nivel mondial atât de bine, că dăinuie amintirea lor şi după ce şi-au luat rămas bun de la noi, câştigând în continuare la fel de mulţi bani pe când erau în viaţă. Ca şi în cazul artiştilor mari de pretutindeni, din păcate, moartea te transformă într-un brand profitabil.

Michael Jackson – 140 mil. dolari, a murit în 25 iunie 2009

Există viaţă după moarte – mai exact, există viaţă financiară, iar cel care o “huzureşte” cel mai bine în acest sens este Michael Jackson, al cărui nume continuă să fie tras în controverse media. Regele muzicii pop este cel mai profitabil artist post-mortem, câştigând 140 de milioane de dolari în ultimul an, când a lansat şi al doilea album muzical post-mortem, Xscape – numărul 2 în topuri! Fanii lui au fost în extaz când i-au văzut şi holograma pe scenă, în 2014!

Elvis Presley – 55 mil. dolari, a murit în 16 august 1977

Datorită atâtor fani care vizitează anual Graceland-ul - casa lui Elvis – şi muzicii sale, numele său a adus 55 de milioane de dolari brandului. Ce urmează? Ghiciţi bine, tot o hologramă, precum în cazul luiMJ, care ar putea fi valabilă anul acesta.

Charles Schulz – 40 mil. dolari, a murit în 12 februarie 2000

Acest caricaturist a ajuns pe locul 3 cu 40 de milioane de dolari. Dacă nu vă daţi seama de unde aţi auzit de el, să ştiţi că personajele Peanuts (Snoopy, Charlie Brown, Marcie, Peppermint Patty, Pigpen, Schroeder, Lucy) sunt scoase din imaginaţia sa. Curând, va apărea şi un film 3D cu Peanuts.

Elizabeth Taylor – 25 mil. dolari, a murit în 23 martie 2011

Frumoasa actriţă a Vechiului şi Noului Hollywood a lăsat moştenire o suită de filme vechi şi memorabile, dar şi parfumul său. La propriu, reprezentanta glamourului hollywoodian a câştigat 25 de milioane post-mortem.

Bob Marley – 20 mil. dolari, a murit în 11 mai 1981

Don’t worry, be happy se potriveşte de minune celor care au grijă de imaginea cântăreţului jamaican. Artistul reggae apare încă pe atâtea obiecte, tricouri şi băuturi şi ne zâmbeşte cum făcea şi pe scenă.

FOTO GETTY IMAGES