News

Ce vedete de la noi s-au distrat la festivalul Neversea FOTO

Ce vedete de la noi s-au distrat la festivalul Neversea FOTO camera-retro icon Vezi galeria 54 poze

Au fost patru zile de muzică şi distracţie la Constanţa, unde a avut loc cel mai mare festival european de la malul mării. Uite ce vedete şi-au dat întâlnire pe litoral.

Neversea, festivalul de la malul Mării Negre care uneşte de câţiva ani artiştii internaţionali cu fanii lor înfocaţi, a atras şi anul acesta, la a treia ediţie, un număr impresionant de participanţi. Printre ei, şi vedete din muzică, actorie sau televiziune, care s-au distrat cot la cot cu tinerii veniţi să petreacă cel mai cool weekend pe litoral.

Cornerul special al Pro TV, care a transmis de la faţa locului atât reportaje, cât şi sesiuni live, a adunat câteva vedete ale postului de televiziune, spre surpriza fanilor. Astfel, alături de Andreea Esca şi Gabriel Coveşeanu (Cove), i-am putut vedea pe actorii serialului "Vlad", Adi Nartea, Olimpia Melinte şi Monica Bârlădeanu, dar şi foşti concurenţi ai reality show-ului "Ferma", precum Kamara GhediSilviu Ţolu (sosit împreună cu logodnica sa, Lili Sandu), Jorge (venit împreună cu familia) şi Otniela Sandu.

Şi Antena 1 a fost bine reprezentată de Dan Capatos, Delia şi Valentin Butnaru, în timp ce din partea TVR s-a aflat pe plaja de la Neversea Virgil Ianţu.

Pe lângă aceştia, i-am mai putut vedea pe Alexia Eram şi Mario Goldenboy, Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, Meg şi Tudor MihăiţăCristina Ştefania, Ana BaniciuAlexandra Stan, gimnasta Larisa IordacheCodin Maticiuc, Andrei Nourescu, fostul atacant Ciprian Marica şi blogger-ul Selly. (vezi mai multe în galeria foto)

Citește și ...