Royals

Ce veste! Copiii lui Meghan Markle şi ai prinţului Harry vor avea un nou partener de joacă

Ce veste! Copiii lui Meghan Markle şi ai prinţului Harry vor avea un nou partener de joacă camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Copiii lui Meghan Markle şi ai prinţului Harry vor avea în curând un nou coleg de joacă, asta după ce unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului a confirmat că aşteaptă alături de soţia lui un alt bebeluş.

Prieten cu prinţul Harry încă din copilărie, Guy Pelly, şi soţia sa, Elizabeth Wilson, aşteaptă al treilea copil. Archie Harrison, şi sora lui, Lilibet, în vârstă de trei luni, vor avea în curând un alt prieten pe lângă cele două fiice ale cuplului, Willow şi Clementine.

Elizabeth Wilson, care este moştenitoarea imperiului Holiday Inn, a declarat: „Îl aşteptăm pe al treilea şi nu am putea fi mai entuziasmaţi”.

Pelly este fiul lui Lady Carolyn Herbert, una dintre prietenele prinţesei Diana. Tânărul de 34 de ani a crescut împreună cu Harry şi prinţul William şi este naş pentru cel mai mic copil al ducelui şi ducesei de Cambridge, prinţul Louis.

El a păstrat un contact strâns cu fraţii şi i-a vizitat pe Harry şi Meghan în conacul lor californian anul trecut.

Pelly a condus oficial un şir de cluburi de noapte de lux din Londra, inclusiv favoritul regal Mahiki din Kensington. Ba mai mult, el i-a organizat lui William şi petrecerea burlacilor, înainte ca de a se căsători cu Kate în 2011

Meghan şi Harry locuiesc în prezent în Santa Barbara după ce au renunţat la familia regală în urmă cu 18 luni.

Cuplul a sărbătorit o zi de naştere specială de curând. Doria Ragland, mama lui Meghan, a împlinit 65 de ani. Asistent social şi instructor de yoga, Ragland locuieşte în California şi adoră să se ocupe de cei doi copii.

Doria, care a fost alături de fiica ei la nunta din 2018, a rămas cu ducii Sussex la fosta lor reşedinţă din Windsor, Frogmore Cottage, după naşterea lui Archie în mai 2019.

Ducele şi ducesa au profitat din plin de noile lor proiecte de peste Atlantic şi au lansat o serie de acţiuni caritabile.

Cele mai atrăgătoare au fost două oferte de milioane de lire sterline cu giganţii de streaming Netflix şi Spotify.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările