News

Ce veste! Jorge, înlocuit la PRO TV. Vedeta care îi ia locul

Ce veste! Jorge, înlocuit la PRO TV. Vedeta care îi ia locul camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Jorge nu va mai apărea în postura de prezentator la Pro TV.

Pavel Bartoş prezintă cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer România!. Schimbarea este cu atât mai neaşteptată cu cât primul sezon a avut audienţe uriaşe.

”Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în faţa neprevăzutului şi a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutăţile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar... nu ştiu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuţi din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalităţi marcante interne şi poate internaţionale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viaţă, tocmai de aceea aştept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoş.

Celebrităţi din toate domeniile poartă măşti şi costume spectaculoase, în show-ul Masked Singer România, pentru a păstra cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor

 

Modifică Setările