Vedete

Ce viaţă normală duce Sharon Stone! Starul hollywoodian, surprinsă într-o zi obişnuită din viaţa ei

Ce viaţă normală duce Sharon Stone! Starul hollywoodian, surprinsă într-o zi obişnuită din viaţa ei camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Are un Glob de Aur câştigat şi o nominalizare la Oscar, însă este printre celebrităţile de la Hollwyood cele mai modeste. A adoptat trei băieţi şi duce o viaţă departe de lumina reflectoarelor.

A apărut în filme precum ”Basic Instinct”, ”Casino” şi „The Muse”, însă Sharon Stone e departe de a se comporta precum femeia fatală. Când nu filmează şi nu se prezintă la premiere cu covor roşu, Sharon Stone îşi petrece timpul cu cei trei băieţi ai ei şi cu prietenii apropiaţi, alături de care e surprinsă mai mereu de paparazzi.

Şi pentru a-i dovedi şi mai mult modestia, paparazzi au surprins-o într-o zi obişnuită, pe străzile din Beverly Hills, fix când părăsea un salon de manichiură / pedichiură ”de cartier”, este este clientă fidelă de mulţi ani.

În fotografiile respective, actriţa apare alături de femei obişnuite, făcându-şi pedichiura. În timp ce colegele ei de breaslă au propria lor cosmeticiană, care merge cu ele peste tot, Sharon preferă serviciile unui salon modest, aproape de reşedinţa ei. Să vă spunem câte milioane de euro sunt în contul ei? 60, pe care speră să le lase moştenire celor trei băieţi adoptaţi.

foto: profimedia