Oscars

Ce vor purta starurile pe covorul roşu de la Oscar 2019? Predicţii vestimentare

Ce vor purta starurile pe covorul roşu de la Oscar 2019? Predicţii vestimentare

Predicţiile nu sunt legate doar de premiile care vor fi câştigate, ci şi de ţinutele pe care le vor afişa divele în cea mai importantă seară de la Hollywood.

Lady Gaga: Valentino/ Atelier Versace / Giambattista Valli

Cel mai probabil că nu o vom vedea pe cântăreaţă într-o rochie făcută din carne, neoane stridente sau cine-ştie-ce minunăţii, însă cu siguranţă că-şi va dori una dintre vedetele serii de 24 februarie să facă senzaţie pe covorul roşu.

Dacă luăm în calcul ţinutele ei de anii trecuţi, Gaga a preferat albul pentru Oscaruri. Însă tocmai a purtat această non-culoare la SAG Awards 2019, deci e puţin probabil să repete figura. În calitate de nominalizată (cu rolul ei din A Star Is Born), ea îşi va dori să capteze privirile tuturor într-un outfit avant-garde. Astfel, desigenri precum Valentino îi asigură tot dramatismul pe care şi-l doreşte.

O altă variantă este Atelier Versace, casă de modă cu care Gaga a mai colaborat anii trecuţi. Dacă ea şi consilierul ei fashion Brandon Maxwell se gândesc la un look vintage, e posibil să se oprească chiar la Gianni Versace. Sau, cine ştie?!, o rochie Dior, care şi-ar găsi bine-mersi locul într-un muzeu?

La fel de bine, Giambattista Valli a mizat, în colecţia couture de primăvară, pe nişte siluete spectaculoase, pe placul îndrăzneţei artiste. Însă designerul este, de obicei, preferat de alte numeroase dive, precum Jennifer Lopez şi Rihanna şi, zău aşa, cine ar vrea să le facă lor concurenţă?!

Modifică Setările