Royals

Cea mai bună prietenă din copilărie a lui Meghan povesteşte despre "faţa urâtă" a ducesei

Cea mai bună prietenă din copilărie a lui Meghan povesteşte despre "faţa urâtă" a ducesei camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Astăzi, Meghan Markle împlineşte 39 de ani, aniversare pe care o sărbătoreşte împreună cu oameni noi.

Cu Prinţul Harry, cel care îi este soţ din 2018, cu Oprah şi alte celebrităţi care i-au devenit prietene peste noapte şi fără amicii vechi, cei care i-au stat alături înainte să intre în familia regală. 

Una dintre aceste persoane de care s-a distanţat este Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a lui Meghan din perioada petrecută în Canada şi cea care a ajutat-o să plănuiască nunta cu Prinţul Harry. După o altercaţie cu o fashionistă de culoare pe Instagram, prietenia acesteia cu Meghan a luat sfârşit, ultima dându-şi seama că nu mai poate fi asociată cu ea.

Nu e ceva nou pentru Meghan să renunţe la prieteni vechi, atunci când aceştia nu se mai ridică la statutul ei. A fost şi cazul prietenei sale din copilărie, Ninaky Priddy, cu care se ştie de la vârsta de doi ani şi alături de care apare în mai toate fotografiile ei din copilărie.

Relaţia lor de amiciţie a durat 31 de ani şi a inclus şi o vacanţă în Europa, la 15 ani, atunci când Meghan s-a pozat în faţa porţilor palatului Buckingham. După ce ducesa a divorţat de primul ei soţ, Trevor Engelson, în 2013, amiciţia cu Ninaky, actualmente designer de bijuterii în Los Angeles, n-a mai fost la fel.

Prietena lui Meghan a fost dezamăgită de felul în care fosta actriţă a încheiat acest mariaj, după ce a cunoscut faima odată cu rolul din serialul Suits.

Nu mai era persoana pe care o ştiam, a declarat aceasta pentru Dailymail.co.uk. Ninaky susţine că Meghan l-a făcut să sufere pe Trevor, cerându-i divorţul fără niciun motiv foarte serios şi că, la doar câteva luni după divorţ, a început o relaţie cu un chef din Toronto, Cory Vitiello.

"Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat", susţine Ninaky, care n-a mai fost asociată cu Meghan din anul 2017 şi n-a fost invitată nici la nunta regală.

Comentarii

Modifică Setările