Vedete

Cea mai importantă lecţie pe care Kristen Bell a învăţat-o din lupta soţului ei cu dependenţa de alcool

Cea mai importantă lecţie pe care Kristen Bell a învăţat-o din lupta soţului ei cu dependenţa de alcool

Kristen Bell si Dax Shepard formează unul dintre cele mai interesante cupluri, dar mariajul lor nu a fost ferit de provocări importante. Într-un interviu pentru Women’s Health, actriţa a vorbit despre lupta sa cu depresia şi despre ceea ce învăţat de la şedinţele Alcoolicilor Anonimi la care participă soţul ei.

Kristen a dezvăluit că suferă de depresie de la 18 ani, dar abia de curând şi-a dat seama că experienţa ei ar putea să ajute alte persoane, aşa că a decis să vorbeasc public despre această problemă: „Am realizat că ruşinea îi impiedică pe oameni să vorbească despre asta”, a explicat ea.

„M-am simţit iresponsabilă, pentru că voiam ca depresia să nu devina un tabu, dar mă prezentam ca o faţă care trecea prin viaţă cu zâmbetul pe buze şi nu spuneam niciodată că în unele zile nu eram aşa”, a continuat Kristen.

Vedeta a mărturisit că a avut ceva de învăţat din procesul de recuperare după alcoolism prin care a trecut soţul ei, Dax. În primul rând, a aflat că exista un mecanism simplu care te ajută să-ţi păstrezi drumul drept atunci când lucrurile nu merg cum trebuie: „Trebuie doar să faci bine următorul lucru: te ridici din pat. Apoi te speli pe dinţi. Acesta este următorul lucru bun. Eu fac lucrurile pas cu pas”, a explicat ea.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

Comentarii

Modifică Setările