Royals

Cea mai spectaculoasă apariţie a Letiziei din ultima vreme! Regina Spaniei a strălucit într-o rochie de seară

Cea mai spectaculoasă apariţie a Letiziei din ultima vreme! Regina Spaniei a strălucit într-o rochie de seară camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Toate privirile au fost aţintite asupra ei, aseară, pe când cuplul regal şi-a făcut apariţia la Teatrul Real din Madrid, pentru a urmări piesa de teatru ”Faust”. Regina Letizia a avut, cu această ocazie, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de până acum!

foto: Hepta, Getty Images

Superbă!

Ca o zeiţă! Monarhul spaniol a păşit pe covorul roşu al teatrului Real din Madrid într-o creaţie superbă, blue navy, care prezenta un croi asimetric, şi care i-a pus în evidenţă silueta silfidă. Asemenea unui star de cinema, Regina Letizia a făcut senzaţie cu a sa apariţie, toţi fiind încântaţi de alegerea ei vestimentară.

Fără cusur!
O apariţie demnă de staruri de cinema!

Rochia -pantalon, cu inspiraţie grecească, a fost asortată cu cercei cu perle şi cu un clutch, de asemenea, blue navy. Make-up-ul şi coafura au fost şi ele bine alese, în concordanţă cu restul look-ului. A fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai reuşite şi spectaculoase apariţii ale suveranului spaniol. Până şi Regele Felipe, de altfel un gentleman elegant, a avut o strălucire aparte având-o la braţ pe fosta jurnalistă.