News

Cearta dintre Jennifer Aniston şi soţul său a pornit când Theroux a găsit nişte mesaje de la Brad Pitt

Cearta dintre Jennifer Aniston şi soţul său a pornit când Theroux a găsit nişte mesaje de la Brad Pitt

"JENNIFER ANISTON" ET "BRAD PITT" AU 57EME FESTIVAL INTERNATIONAL DU FILM DE CANNES 2004 - MONTEE DES MARCHES DU FILM "TROY" HOMME COMEDIEN ACTEUR "PLAN AMERICAIN" FEMININ ACTRICE COMEDIENNE

Vestea că vor divorţa după doar doi ani de mariaj i-a luat prin surprindere pe mulţi! Toţi ne-am întrebat cum se face că un cuplu atât de sudat, şi aparent fericit, a ajuns la despărţire. Ei bine, la câteva zile de la anunţul făcut de cei doi actori, în presa internaţională apar tot felul de ipoteze referitoare la motivele reale ale despărţirii lor.

foto: arhivă

[caption id="attachment_392558" align="aligncenter" width="640"] Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au despărţit[/caption]

Recent, UsWeekly dezvăluie că ceea ce a stat la baza despărţirii lor au fost nişte bileţele de dragoste de la Brad Pitt, pe care Theroux le-a găsit prin casa soţiei sale. Aceastea datează, însă, de mai mult de zece ani, de pe vremea când Jennifer Aniston şi Brad Pitt erau încă împreună. ”El a dat peste nişte post-it-uri de la Brad, care sunau ceva de genul <<Ai arătat senzaţional aseară>> sau <<Deja mi-e dor de tine!>>. Jen l-a asigurat că nu e nimic important, dar Justin nu era încântat. Justin a avut multe momente de nesiguranţă ca acestea”, a mărturisit o sursă din anturajul lor.

Jennifer a păstrat bileţelele de la Brad Pitt

Se pare că Justin n-a apreciat deloc nostalgia soţiei şi decizia sa de a păstra nişte bileţele de dragoste de la fostul soţ. Cu atât mai mult cu cât în urmă cu doi ani, când Brad şi Angelina s-au despărţit, toţi au sperat la o împăcare între Brad Pitt şi Jennifer Aniston. Ei bine, acum, nici nouă ni se mai pare imposibilă o astfel de împăcare... Iese fum fără foc?