Vedete

Cei 25 de ani dintre Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones îşi spun cuvântul! Ea pare că întinereşte, el nu îmbătrâneşte frumos

Cei 25 de ani dintre Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones îşi spun cuvântul! Ea pare că întinereşte, el nu îmbătrâneşte frumos camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ceremonia Globurilor de Aur 2019 a readus în centrul atenţiei cuplul format din Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, cei doi actori care trăiesc de aproximativ 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste.

Născuţi amândoi pe 25 septembrie, dar în ani diferiţi, cei doi actori sunt despărţiţi de 25 de ani, însă acest lucru nu stă în calea fericirii lor. Prezenţi destul de des împreună la evenimentele mondene sau la diferite gale foarte importante, Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones arată de fiecare dată că se iubesc foarte mult, însă cele mai recente fotografii în care apar cei doi i-au pus pe gânduri pe fani.

Fotografiaţi la ceremonia Globurilor de Aur 2019, cei doi actori arată mai mult ca tată şi fiică, decât ca soţ şi soţie. Dacă actriţa Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 49 de ani, pare că întinereşte cu fiecare zi care trece, pentru Michael Douglas lucrurile nu stau la fel. Celebrul actor în vârstă de 74 de ani nu îmbătrâneşte deloc frumos, iar imaginile arată perfect acest lucru.

La ediţia din acest an a Globurilor de Aur, Michael Douglas a primit trofeul pentru Cel mai bun actor într-un serial - comedie/musical, pentru rolul din „The Kominsky Method".