News

Cei mai atrăgători băieţi de la Exatlon, schimbare de look şi mărturisiri inedite

Cei mai atrăgători băieţi de la Exatlon, schimbare de look şi mărturisiri inedite

Weekendul acesta, ultimii cinci concurenţi rămaşi în competiţie la Exatlon, concurs câştigat într-un final de Vladimir Drăghia, s-au întors din Republica Dominicană, fiind primiţi pe Aeroportul Otopeni de numeroşi prieteni, fani şi, bineînţeles, membri ai familiei.

Este vorba despre finaliştii Vladimir Drăghia şi Ionuţ Sugacevschi, semifinaliştii Ştefan Floroaica şi Alex Nedelcu şi ultima fată rămasă în concurs, Roxana Moise.

Ştefan şi Alex

Cum este de aşteptat, pentru aceştia urmează un adevărat turneu media, unul început ieri seară de războinicii Ştefan şi Alex la emisiunea Wowbiz, prilej pentru noi de a admira schimbarea de look a primului. Alex a mărturisit că n-a avut, încă, timp să ajungă pe la frizer şi că nici nu este hotărât să-şi tundă părul.

Foarte chipeşi şi diplomaţi în răspunsuri, cei doi au fost puşi faţă în faţă cu aventura lor la Exatlon, iar Ştefan a trebuit să lămurească lucrurile şi legat de o eventuală iubită sau un eventual flirt cu colega lui, Alina.

Tânărul de 25 de ani din Piteşti a mărturisit că avea o prietenă înainte de la pleca la Exatlon, dar aceasta nu l-a aşteptat, iar acum e single. În plus, Ştefan a negat toate zvonurile legate de aventurile lui amoroase din Republica Dominicană, dezvăluind că n-a legat nicio prietenie mai specială cu vreuna din fete, nici măcar cu războinica Alina.

Vezi mai multe declaraţii legate de aventura celor doi băieţi la Exatlon, în live-urile Wowbiz!

Modifică Setările