News

Cel care a sechestrat-o i-a trimis lui Kim Kardashian o scrisoare. Atitudinea lui a şocat-o pe starletă

Cel care a sechestrat-o i-a trimis lui Kim Kardashian o scrisoare. Atitudinea lui a şocat-o pe starletă

52316542 Reality star and busy mom Kim Kardashian rocks and all purple ensemble while out and about in New York City, New York on February 15, 2017. Rumors continue to swirl that Kim's marriage to Kanye West is on the rocks. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Anul trecut, în timpul Săptămânei Modei din Paris, Kim Kardashian a fost victima unui episod violent, fiind jefuită şi sechestrată în interiorul apartamentului ei închiriat. Imediat după incident, starleta a avut nevoie de terapie pentru a putea scăpa de trauma suferită şi pentru a se putea reintegra în viaţa de zi cu zi. Kim a primit o scrisoare din partea agresorului său Acum, la un an de la incidentul care a adus-o pe Kim în pragul unei căderi psihologice, agresorul şi capul jafului din Paris i-a trimis o scrisoare prin care îşi... cerea scuze! Evident, Kim nu pleacă urechea la cele scrise de Aomar Ait Khedache în respectiva scrisoare.

Surse din interiorul echipei legale angajate de Kim pentru a se ocupa de jaful din Paris au precizat că Aomar Ait Khedache, autorul moral al jafului, a trimis o scrisoare, scrisă de mână, pentru Kim în care îşi recunoştea vina şi-i cerea scuze starletei pentru daunele psihologice create. ”După ce ţi-am urmărit reacţia şi am realizat ce daune psihologice ţi-am creat... am decis să-ţi scriu, dar nu pentru a obţine din partea ta clemenţă. Vreau să mă prezint în faţa ta ca om şi să-ţi spun cât de mult regret gestul meu, cât de tare am fost mişcat să te văd în lacrimi”, îşi începea agresorul scrisoarea.

Citeşte şi Kim Kardashian, ameninţată cu arma şi jefuită în Paris

În paragrafele următoare, Aomar, care s-a ales cu bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, vorbea şi despre suferinţa cauzată de gestul său în familia starletei şi despre regretele vizavi de cei afectaţi. ”Empatizez cu durerea ta, cu cea a copiilor tăi, a soţului sau a celor dragi ţie. Sper ca această scrisoare te va ajuta să uiţi măcar o parte din trauma pe care ai suferit-o din cauza mea”, mai spunea el.

O parte din bijuteriile pierdute de Kim

Desigur, reacţia lui Kim a fost una de aşteptat. Starleta le-a spus apropiaţilor că nu a fost nici câtuşi de puţin mişcată de gestul acestuia, că nu crede în cuvintele lui şi că tot ce face acesta este să urmărească reducerea sentinţei, dat fiind faptul că se apropie data procesului.