Fashion

Cel mai bine îmbrăcate, la Oscaruri

de admin

Cel mai bine îmbrăcate, la Oscaruri

Spre ce ţinute ar pleca trofeele, după apariţiile vedetelor de noaptea trecută, de la Dolby Theatre, unde a avut loc cea de-a 85-a ediţie a ceremoniei premiilor Oscar? Cine a impresionat, cu alegerea ideală a ţinutei pentru noaptea cea mare?

Jennifer Lawrence

Stiliştii vorbesc despre trio-ul de aur de la această ediţie a Oscarurilor: Jennifer Lawrence, Anne Hathaway şi Jessica Chastain. Altfel spus, două câştigătoare şi o mare perdantă - dar toate trei au strâns numai impresii pozitive cu ţinutele lor. Astfel, Lawrence, câştigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, a ales o rochie Dior, vedeta fiind, de altfel, imaginea celei mai recente campanii Miss Dior. Accesorizarea a fost şi ea specială: cercei Chopard şi un colier de la aceeaşi casă, cu 150 de diamante de 74 de carate, purtat invers, pe spate...

Jessica Chastain

A pierdut Oscarul pentru cea mai bună actriţă, dar a câştigat unul la capitolul vestimentar, graţie acestei rochii Armani Prive, excelent completată de cerceii cu diamant şi brăţara de la Harry Winston. Old Hollywood glamour, marcat cu succes de Chastain.

Anne Hathaway

Câştigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, cu rolul său din Les Miserables, a reuşit să stârnească rumoare - în primul rând la Casa Valentino, care înainte de eveniment, anunţase că vedeta va purta o ţinută creată de ei. Şi, stupoare! Anne a apărut într-o rochie roz pal minimalistă, semnată Prada, accesorizată cu un colier de diamante. Iar cum rochia a evidenţiat mult prea bine sânii actriţei, apariţia sa a stârnit rumoare şi pe internet, unde prezenţa "înfrigurată" a lui Anne a fost în glumă botezată Les Nipplerables ("nipple" - sfârc). Dar rochia, să recunoaştem, i se potriveşte de minune, mai ales datorită tunsorii pixie. Modelul de la spate al creaţiei a fost, însă, surprinzător - pare că ar fi vorba de altă rochie...

Naomi Watts

Nominalizată şi ea la Oscar pentru rolul din The Impossible, Naomi şi-a făcut apariţia într-o rochie argintie Armani Prive - cu un model foarte interesant în zona decolteului. Sexy şi sofisticată!

Charlize Theron

Răpitoare, ca de obicei. Splendida Charlize ne-a tăiat răsuflarea în această creaţie Christian Dior. Decolteul în V şi modelul peplum combinat cu trenă au alcătuit o ecuaţie extrem de elegantă - care, în combinaţie cu tunsoarea pixie, i-a dat un aer distins.

Reese Witherspoon

Actriţa a strălucit în rochia creată de Louis Vuitton, completată de bijuterii de la aceeaşi casă. Reese a ales această ţinută, care îmbină glamourul clasic cu modernul, cu ajutorul fiicei sale de 13 ani, Ava Elizabeth Phillippe.

Stacy Keibler

Iubita producătorului celui mai bun film, George Clooney, avea datoria să strălucească la braţul acestuia, nu-i aşa? Iar Stacy nu a înşelat aşteptările, reuşind să transforme the rock glam style într-unul demn de covorul roşu de Oscar, prin acest outfit ce poartă semnătura Naeem Khan.

Foto: WENN, Reuters