Fashion

Cel mai bine îmbrăcate vedete ale săptămânii

Fie că aleg rochii spectaculoase sau ţinute cât se poate de îndrăzneţe, vedetele îşi pun mereu în valoare silueta perfectă. Olivia Palermo

Culoarea intensă şi croiala cu trenă fac din această rochie o piesă senzaţională. Totuşi, accesorizarea excesivă încarcă ţinuta şi îi ştirbeşte din eleganţă. Dacă ar fi renunţat la curea şi la colier, mixul ar fi fost perfect. Sandalele Jimmy Choo merită o bilă albă.

Elsa Pataky

Cu siguranţă, vedeta nu putea trece neobservată în această rochie cu decolteu adânc şi paiete aplicate. Apreciez lipsa bijuteriilor, dar nu sunt foarte încântată de alegerea pantofilor gri. Cred că o pereche de sandale într-o nuanţă intensă s-ar fi potrivit mult mai bine.

Olga Kurylenko

Actriţa a fost o apariţie plină de rafinament în această rochie stil empire. Dantela neagră se îmbină perfect cu satinul în nuanţa caramelului, iar accesorizarea minimalistă a fost inspirată, deoarece croiala rochiei şi dantela nu permit bijuterii opulente.

Michelle Williams

Această ţinută îi conferă actriţei un aer tineresc, fresh, care o prinde foarte bine. Iar coafura funky accentuează aceste elemente. Şortul din satin se combină perfect cu bluza cu buline şi sacoul alb, iar accesoriile negre întregesc acest outfit modern.

Sheryl Crow

Cântăreaţa a vrut să se simtă comod, dar să fie şi o apariţie elegantă, de aceea a ales această salopetă cu corset şi pantalon evazat. Accesoriile aurii au fost bine alese, deoarece se potrivesc cu nuanţa bleumarin a ţinutei. Apreciez coafura lejeră şi machiajul natural.

Gwyneth Paltrow

Cu un corp bine tonifiat era şi păcat ca vedeta să nu poarte mini. Iar această rochie este exact ce trebuia. Îmi place că a mixat două nuanţe tari: movul rochiei şi oranjul de la sandale, deoarece dă o notă de prospeţime întregului outfit. Machiajul natural a fost bine ales.

Taylor Swift

Aşa cum era de aşteptat, cântăreaţa a optat pentru o ţinută în stilu-i caracteristic: culoare neutră, dar opulentă, şi croiala care urmăreşte linia corpului. Dar alegerea a fost una inspirată, modelul venindu-i ca turnat. Apreciez lipsa accesoriilor.

Sarah Jessica Parker

Deşi această culoare poate părea cam greu de purtat, mai ales dacă materialul este unul lucios, vedeta reuşeşte să arate senzaţional. În plus, accesorizarea cu pantofii în nuanţa lavandei este o alegere inspirată, cele două culori îmbinându-se perfect.

Foto: guliver/getty images

Modifică Setările