Gossip

Cel mai bine păstrat secret al lui Vladimir Putin

Cel mai bine păstrat secret al lui Vladimir Putin

În aprilie 2013, după 30 de ani de mariaj, Putin şi Ludmila divorţau fără prea multe explicaţii, iar în decembrie 2014, politicianul rus declara public că este din nou îndrăgostit. Şi deşi niciodată nu a recunoscut cine este cea care i-a fost amantă şi i-a devenit iubită, fosta gimnastă Alina Kabaeva i-a furat inima glacialului politician.

Olimpică la gimnastică ritmică, membră a parlamentului rus şi mamă a unuia dintre copiii lui Vladimir Putin, aceasta a devenit extrem de controversată pe măsură ce informaţiile despre ea deveneau "clasificate". Apariţiile în public sunt extrem de rare, la fel şi interviurile acordate de-a lungul timpului. Iar dacă alege să vorbească, nu povesteşte decât despre cât de pasionată este de design interior şi de modă, însă nimic despre activitatea sa politică sau viaţa personală.

Kabaeva, acum în vârstă de 34 de ani, l-a cunoscut pe prim ministrul rus de atunci, Vladimir Putin, după înfrângerea neaşteptată de la olimpiada de la Sydney, în anul 2000. Ea se afla încă de pe atunci într-un grup select de artişti şi sportivi ce lua parte la petrecerile organizate de Putin sau făcea parte din Duma moscovită.

Alina şi Putin, pe vremea când între ei se înfiripa povestea de dragoste.

În 2008, publicaţia Moscovski Korrespondent  scria despre aventura preşedintelui rus cu protejata sa, Alina Kabaeva. La scurt timp, tabloidul condus de un fost agent KGB a fost închis de către guvern, iar patronul a ieşit la rampă forţat, dezavuând zvonurile.

În mod neaşteptat, Putin a ţinut şi o conferinţă de presă alături de Silvio Berlusconi (recunoscut pentru amantlâcurile lui), ridicând şi mai multe semne de întrebare. De atunci şi până astăzi, se pare că Alina a dat naştere unui fiu, mai exact în mai 2015, dar şi acest lucru rămâne top secret ca şi armata de gărzi de corp care o însoţeşte peste tot sau verigheta pe care o poartă de ceva vreme.

Modifică Setările