Case Regale

Cel mai important proiect al lui Kate Middleton de când a intrat în familia regală. Ducesa a făcut anunţul: ”Schimbările majore se fac cu paşi mici”

Cel mai important proiect al lui Kate Middleton de când a intrat în familia regală. Ducesa a făcut anunţul: ”Schimbările majore se fac cu paşi mici” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ducesa de Cambridge şi-a anunţat proiectul grandios, cel mai important de când s-a alăturat familiei regale britanice.

Kate Middleton va deschide un centru de sprijin al copiilor mici şi al părinţilor, ”pentru generaţiile următoare”.

Centrul Fundaţiei Regale de sprijin al copiilor mici este încununarea proiectelor desfăşurate de Kate în ultimii zece ani. De când a intrat în familia regală britanică, în 2011, ducesa a contribuit activ cu proiecte de întrajutorare şi consideră că cea mai mare provocare socială a vremurilor moderne este familia dezbinată: iar Kate e convinsă că în copilăria timpurie se află rădăcinile vieţii dezorganizate de mai târziu şi a deviaţiilor comportamentale, dependenţe, violenţă sau pierderea bunurilor materiale.

”Călătoria mea de înţelegere a importanţei copilăriei timpurii a început cu adulţii, nu cu copiii”, spune ducesa în vârstă de 39 de ani într-un material video dedicat anunţării noului său proiect.

”E vorba de importanţa prevenţiei. Am vrut să aflu ce putem face pentru a preveni cele mai grele provocări sociale ale timpurilor noastre şi cum putem ajuta la scăderea cazurilor de sănătate mentală precară.

Am discutat cu specialişti, psihiatri şi sociologi şi un lucru este cert: cea mai bună investiţie pentru sănătatea noastră fizică şi mentală este în primii cinci ani din viaţă. De aceea, lansez azi Centrul Fundaţiei Regale pentru spijin în copilăria timpurie.”

Proiectul ducesei este extrem de important şi nobil, fiindcă într-adevăr, rezultatul unei generaţii stă în felul în care a fost crescută şi iubită în primii ani de viaţă.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările