News

Cel mai sexy bărbat în viaţă din 2017, o alegere surprinzătoare

Cel mai sexy bărbat în viaţă din 2017, o alegere surprinzătoare

Nu, nu este vorba despre Chris Hemsworth, aşa cum sperau admiratoarele australianului, deşi Thor a mai câştigat, o dată, coroana de cel mai sexy.

Anul acesta, alegerea celor de revista People este nimeni altul decât artistul country Blake Shelton şi, totodată, unul dintre juraţii emisiunii The Voice. Dar şi mai important, este vorba despre iubitul divei Gwen Stefani.

Blake Shelton

În vârstă de 41 de ani, cântăreţul country a cărui imagine este departe de cea a unui star sexy, a acceptat premiul celor de la People, postând pe Twitter următorul mesaj amuzant: "Mulţumesc @people! Nu mă urâţi pentru că sunt frumos!".

Se pare că iubita lui Blake, Gwen Stefani, este cea mai încântată de titlul primit de artist, ea fiind cea care l-a convins să accepte... coroana.

Blake şi Gwen Stefani

"Cred că este foarte greu pentru unii oameni să înţeleagă de ce ar vrea Gwen să iasă cu mine. Îi înţeleg", a glumit acesta, recent.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a revenit actorului de filme de acţiune Dwayne "The Rock" Johnson.